Verzend-indicatie:

  Wij versturen alle bestellingen binnen 1-4 werkdagen, tenzij anders aangegeven. Gemiddeld versturen wij binnen 2 werkdagen. Het komt soms voor dat wij even een cd niet op voorraad hebben en dan duurt het maximaal 5 werkdagen voordat wij jouw bestelling kunnen versturen.

Aflevering in Nederland:

 • Je bestelling wordt na verzending meestal de eerst volgende dag (behalve op zondag) bij je aangeboden.
 • Vanaf 5 cd's versturen wij je bestelling per pakket, deze past niet door de brievenbus. Je ontvangt per e-mail een zogenaamde track and trace code waarmee je online de status van jouw pakket kunt volgen. Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door POSTNL.
 • Bestel je 1 tot 4 cd's dan versturen wij je bestelling per brievenbuspost. Soms ontvang je hiervoor van ons een per e-mail een zogenaamde track and trace code waarmee je online de status van jouw brievenbuspost kunt volgen, dit is niet altijd het geval! Meestal wordt brievenbuspost de volgende dag (behalve op zondag) bij je afgeleverd, dit is echter afhankelijk van de werkwijze van POSTNL in jouw regio.

Je kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Het kan dus zijn dat een artikel niet direct voorradig is in de winkel aan de Skilwyk 37 in Bolsward. De klanten die geen internetbestelling plaatsen, maar op deze website een artikel hebben gezien dat in de winkel willen afhalen, willen wij dan ook adviseren om eerst even met ons te bellen of een artikel voorradig is alvorens langs te komen in de winkel. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij reserveren het artikel indien nodig meteen voor je.

Wanneer je betaald hebt, worden de artikelen verstuurd. De ontvangt altijd per e-mail een bericht wanneer wij jouw bestelling gaan inpakken en versturen.


Aflevering na verzending naar Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Frankijk en Spanje:

 • België 1-3 werkdagen (meestal 1 werkdag)
 • Duitsland 1-3 werkdagen
 • Oostenrijk, Frankrijk, Spanje 2-5 werkdagen

Bezorging pakketten buitenland:

 • Je bestelling wordt per DPD of DHL verzonden en wordt normaal gesproken volgens bovenstaande schema bij je aangeboden.
 • Je ontvangt op het door jouw opgegeven email adres een bevestiging van de verzending met daarin een zogenaamde track and tracé nummer en link naar de website waar je de status van jouw pakket kunt volgen.
 • Het pakket mag niet bij de buren worden afgegeven, houd hiermee a.u.b. rekening. Indien DPD of DHL het pakket niet op het door jouw opgegeven adres kan afleveren zal het pakket op een later tijdstip nogmaals bij je worden aangeboden. Je ontvangt hierover per email bericht.
 • Mocht DPD of DHL het pakket dan opnieuw niet kunnen afleveren wordt het 5 werkdagen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor je bewaard. Je kunt het daar dan binnen 5 werkdagen afhalen.
 • Na de 5 werkdagen zal het pakket automatisch naar ons retour worden gestuurd. Na ontvangst van het pakket door ons nemen wij contact met je op. Mocht je de bestelling alsnog wensen te ontvangen kunnen wij de kosten voor het retour zenden en opnieuw versturen van jouw bestelling in rekening brengen. Indien je afziet van de ontvangst van jouw bestelling zullen wij het door jouw betaalde bedrag binnen 1-3 werkdagen terugbetalen.

Aanvulling:
Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer dan 7 werkdagen duren voordat wij jouw bestelling kunnen uitleveren, ontvang je hierover direct per e-mail bericht. Wij geven dan ook de verwachte verzend-datum aan.

Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden zie voorwaarden.