Menu
Winkelwagen

Felix Maria Woschek

Felix Maria Woschek Heart of the CosmosFelix Maria Woschek is opnieuw begonnen aan een diepe innerlijke reis terug naar zijn wortels van christelijke spirituele muziek en het resultaat is een unieke samensmelting van christelijke mystieke koormuziek, Ibn Arabi's soefi-poëzie en Spaanse muziek uit de..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Felix Maria Woschek Into the LightFelix neemt ons mee op zijn innerlijke reis van duisternis naar licht in een wijde heilige ruimte. Zijn mantra's en muziek stellen ons in staat om ons af te stemmen op de Meesters van het Licht en ons te verbinden met de energieën van Goddelijke Genade en Liefde, wa..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Felix Maria Woschek Moksha'Moksha' is een uitdrukking van de diepste wens van Felix Maria Woschek dat haar muziek met mantra's en gezangen ons kan helpen ons te bevrijden van de illusie en het lijden dat we in deze wereld ervaren en ons innerlijke vrede te brengen. Moksha is een term in het boeddhis..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Felix Maria Woschek Timeless PrayerTimeless Prayer is een meditatieve en ontroerende reis door 35 jaar spirituele muziek van Felix Maria Woschek. Hij heeft de mooiste Indiase mantra's bewerkt en samengesteld en laat ons de toewijding van zijn hart ervaren.Tracklist Felix Maria Woschek Timeless Praye..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie