Menu
Winkelwagen

Patrick Kelly

Essential Meditation Patrick KellyEssential Meditation is selectie van muziek gehaald van diverse (meditatie) CD's. Patrick Kelly bewijst met Essential Meditation dat niet alleen een uitstekende artiest is, zijn Window On The Soul staat de afgelopen jaren in verschillende top 50 lijsten, maar ook ee..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Holistic Healing Patrick KellyInspirerend, energiegevend en helend zo omschrijft Patrick Kelly deze dit Holistic Healing (2013). Een uur lang (healing) muziek voor Mind, Body and Soul zoals de Engelsen het zo mooi zeggen. Maar eerlijk is eerlijk, deze cd is goed maar niet zo bijzonder als zijn meest..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Kindred Spirit Patrick KellyDe melodieën hebben wel veel weg hebben van de 3CD box van John Coker:Escape. Maar toch is het een CD met een eigen stijl en geluid, relaxend maar ook prikkelend.... Beide muzikanten moeten geïnspireerd zijn door de beroemde synthesizerband uit de jaren tachtig: 'Art of M..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Patrick Kelly In a New LightOpnieuw een meesterwerk van Patrick Kelly. In a New Light is een prachtig, energiegevend en dynamische cd, voedsel voor de ziel. Patrick Kelly gebruikt de meest uiteenlopende instrumenten van Harp tot Keyboard. Zachte gevoelige muziek die inspireert en het nieuwe licht la..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Patrick Kelly Mystical World – Beyond the Horizon 2Mystical World is Patrick Kelly op zijn best met composities die klinken als de soundtrack van een epische film. De muziek neemt je mee naar mystieke werelden voorbij de horizon. Naast orkestratie hoor je instrumenten als fluit en gitaar. Tracklist ..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Patrick Kelly Above the Clouds
Nieuw
Patrick Kelly Above the Clouds Patrick Kelly heeft met Above de Clouds weer een waar meesterwerk gecreëerd. Patrick creëert een majestueus breed canvas van geluid dat onmiddellijk opbeurend, inspirerend en bijna buitenaards van aard is. Prachtige grootse soundscapes, melodieën en keyboards spelen me..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie