Menu
Winkelwagen

Perry Wood

Merk: Perry Wood
Animal Healing Perry WoodEen moeilijke titel, maar muzikaal heel bijzonder. Piano en violen geven een krachtige energie, gericht op de hart- en keelchakra. Heel zacht en melodieus. Absoluut bijzonder! Eindelijk weer een meditatieve maar ook healing CD met een duidelijk herkenbare melodie. En toevall..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Perry Wood
Chakra Balancing Perry WoodHet in balans brengen van de chakra's met behulp van klanken is aan deze muzikant goed besteed. Dat bewijst Perry Wood weer met deze schitterende Chakra Muziek CD. Meestal wordt gezegd dat chakra muziek voor alle chakra's op één CD bijna niet mogelijk is. Een muzikant moet..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Perry Wood
Mindfulness Meditation For Pain ReliefEngels gesproken geleide meditatie: A unique meditation programme pain expert Vidyamala Burch. This CD contains three meditations to help you manage pain and associated discomfort more easily. They are all based on mindfulness and compassionate meditation. Also ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Perry Wood
Music For Pets Perry WoodMeditatieve muziek met als hoofd instrument de zachte aanslag van de vleugel. Dieren voelen de kwaliteit van goede New Age muziek even goed als wij dat doen. Een hoesje is maar een hoesje en heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de CD te maken. Maar toevallig is zowel ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie