Menu
Winkelwagen

ONITANI Seelen-Musik

ONITANI Seelen-Musik Erde, Feuer, Luft und WasserIn harmonie met de elementen krijgen we een diepe verbinding met de natuur en intuïtieve toegang tot het potentieel van de elementaire krachten. Samen met de ervaren sjamanen Antara Reimann en Peter Eckel vertalen de geluidskunstenaars ONITANI deze en..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik Im Feld der HeilungAscentiecodes van Arcturus! Je bent altijd veilig in kosmische liefde, en je geboorterecht in deze incarnatie is genezing. Laag op laag genezing kan beginnen als de ascentiecodes zich ontvouwen in de gechannelde soulmuziek en je persoonlijke vibratie veelvoudi..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
ONITANI Seelen-Musik Kosmische SternensaatVan sterrenzaden hebben we ooit de sterrenstelsels gemaakt. Het is de oorspronkelijke substantie van al het zijn en wordt weerspiegeld in onze ziel. De helende, interstellaire klanken van deze cd herinneren ons aan onze kosmische verbinding en voeden deze. O..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik Kosmischer SternenstaubWe bevinden ons in een tijd van ontwaken, staan ​​aan de poort naar een nieuwe dimensie waarin een nieuwe zelf opkomt. De opbeurende klanken van deze cd worden gedragen door de magie van de sterren en het licht van de regenboog en wekken ons wakker uit een..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik Merlin Die Weisheit des SeinsDe grote druïde Merlijn heeft mensen altijd gefascineerd en begeleid op hun spirituele pad. Het staat voor vertrouwen in de eigen krachten en de waarheid van het eigen hart - eigenschappen die vandaag de dag nog steeds essentieel zijn als we in onsze..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie