Menu
Winkelwagen

Paul Lawler

Merk: Paul Lawler
Paul Lawler Tibetan JourneyTibetan Journey is de muzikale reis door de cultuur van Tibet, "het dak van de wereld". De muziek is een mix van Oosterse en Westerse stijlen met Tibetaanse traditionele instrumenten en stemmen in het hart van de orkestratie.Tracklist Paul Lawler Tibetan Journey:01 Barkhor..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Paul Lawler
Paul Lawler Zen in the CityZen in the City van Paul Lawler is een jazzy cd die akoestische en electronische instrumenten helemaal laat samensmelten. Prima cd om bij te relaxen een verrassende cd eigenlijk dit Zen in the City.Tracklist Paul Lawler Zen in the City:Across the Bridge 4:42Streets 5:04Her..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Paul Lawler
Sleep Easy Paul LawlerZachte en plezierig indringende muziek met hier en daar wat natuurgeluiden. Werkt zeer ontspannend en kan helpen bij het in slaap vallen. Maar volgens ons is dit Sleep Easy ook wel geschikt voor meditatie en massage...Tracklist Sleep Easy Paul Lawler:01 Floating02 Images03 Deep..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Paul Lawler
Wake Up The Sun Paul LawlerPaul Lawler's Wake Up The Sun is echt een viering van de ochtend zonsopgang. Elke track verbetert de zintuigen en bouwt aan een crescendo van een nieuwe dag. De orkestrale achtergrond van Paul maakt elke track voelbaar en is een genot om naar te luisteren. Het is inspirere..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie