Menu
Winkelwagen

Anima

Anima.

Alle CD's (muziek / music) van Anima vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Anima.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Anima
Anima LightLight van Anima is een compilatie van de populairste tracks van Anima. Je hoort engelenzang, chants en ceremoniële instrumenten in combinatie met natuurgeluiden en helende frequenties. Vogels, kabbelende beekjes, onweer, de sereniteit van gongen en monniken. Bijzonder ontspannend.Tracklis..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Anima
Anima Light Of AlunaThe light of Aluna van Anima is een compositie om de oorspronkelijke verbinding met van moeder Aarde te herstellen en om de connectie met de pure essentie van je ziel te verdiepen en te ontdekken. Klankschalen en zeer hoge frequenties / energie. Wanneer je op beluister deze cd k..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Anima
Anima Sound MedicineSound Medicine is een cd met diep helende muziek waarin de solfeggio frequenties verweven zijn, doordrenkt met heilige gezangen en gebeden. Sound Medicine van Anima is een continue instrumentale muzikale reis in de oude solfeggio frequenties gecombineerd met een scala aan heilige..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
1 - 3 van 3 (1 pagina's)