Menu
Winkelwagen

Glenn Main Music

Glenn Main Music.

Alle CD's (muziek / music) van Glenn Main Music vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Glenn Main Music.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Glenn Main
Glenn Main Beyond Dreams'Beyond Dreams' is een muzikale compilatie van stukken uit het DreamerProject en biedt geremasterde tracks en remixen van verschillende EP's en CD-releases, evenals drie exclusieve nieuwe tracks. Maar 'Beyond Dreams' is veel meer dan alleen een compilatie. Het voelt als een k..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Glenn Main
Glenn Main Into the BlueGlenns grote inspiratie komt duidelijk van Jean Michel Jarre. Op 'Into the Blue' bouwt hij met flair en verve voort op deze onmiskenbare stijl. Deze cd laat zien dat hij muzikaal en creatief een serieuze kracht is om rekening mee te houden!Tracklist Glenn Main Into the Blue:0..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Glenn Main
Glenn Main Live in DortmundEen adembenemend live cd van de Noorse synthesizer maestro Glenn Main, opgenomen in Dortmund tijdens zijn Europese tour in 2015, die hij ondernam met zijn zoon Nickolas en Torsten Abel. Het album bevat 14 herziene nummers uit zijn repertoire. Afgezien van een paar rustige ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Glenn Main
Glenn Main RipplesDit de 4e cd die Glenn Mains een plaats in de elektronische muziekscene heeft gegeven vanwege zijn genialiteit en creativiteit. Glenn is niet alleen een ervaren toetsenist, maar onderstreept met 'Ripples' ook een groeiende volwassenheid en de wens om nieuw muzikaal terrein te verke..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Glenn Main
Glenn Main Tribute to Jean Michel JarreDit is een eerbetoon van Glenn Main, wiens eerste contact met de muziek van Jean Michel Jarre op 9-jarige leeftijd was via een cassette-opname van 'Equinoxe' en 'Oxygene'. Vanaf het eerste nummer op 'Equinoxe Part 1' was Glenn een fervent fan. Het idee achter d..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 5 van 5 (1 pagina's)