Menu
Winkelwagen

Kevin James Heartsongs

Kevin James Heartsongs.

Alle CD's (muziek / music) van Kevin James Heartsongs vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Kevin James Heartsongs.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Kevin James HeartstringsKevin James is een stralende ster van kracht en schoonheid. Met zijn fabelachtige muziek die het hart raakt helpt hij bij het activeren van de planeet en de mensheid. Door de diepe Awakenings in de tegenwoordigheid, vinden velen kracht en gelukzaligheid. Keven James deelt met..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Kevin James Life is PerfectLife is Perfekt Kevin James. Het leven is perfect, Kevin zingt, en geeft je het gevoel dat er niets aan de hand. Dit is de essentie van de cd Life is Perfekt. Luisterend naar zijn chants voel je dat gewoon! Met een magische mix van oude Mantra's samen met zijn eigen Heart ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Kevin James OneHeartsongs. De liedjes, mantras, heartsongs op dit Kevin James 'One gaan over re-connection, het opnieuw verbinden met the One. Ze zijn een geschenk aan de vele harten die zich de ONE herinneren. Deze cd is een uitdrukking van het besef dat zich een prachtige energie verspreidt over d..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Kevin James
Kevin James Wild Free SpiritSluit je aan bij Kevin James in een uitdrukking van zijn diepste waarheden, bevestigingen en gebeden. Het meeste van Kevins eerdere werk is gebaseerd op wat hij in zijn live-kringen deelt, maar op Wild Free Spiritdeelt hij een deel van de muziek die hij thuis speelt, de l..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 4 van 4 (1 pagina's)