Menu
Winkelwagen

Michael Reimann

Michael Reimann.

Alle CD's (muziek / music) van Michael Reimann vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Michael Reimann.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Michael Reimann Kolloidales Germanium
Nieuw
Michael Reimann Kolloidales GermaniumDe muziek op deze CD werkt met de trillingsfrequentie van organisch germanium, die elke cel in het menselijk organisme bereikt, hoe klein ook. Dit is vergelijkbaar met het effect van de fijnste deeltjes colloïdaal germanium. De gebruikte frequenties resoneren met..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Heilmusik zur Aktivierung der Selbstheilungskräfte
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik zur Aktivierung der SelbstheilungskräfteZelfgenezing ervaren we telkens weer: wanneer een wond dichtgaat, we herstellen van geestelijke inspanning of we beginnen ons dagelijks leven met frisse moed tegemoet te treden. Maar stress, slagen van het lot of ons eigen gedrag kunn..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Michael Reimann Heilmusik für Raumenergetisierung
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik für RaumenergetisierungOns huis is gewoonlijk een plaats van kracht, bescherming en regeneratie. Maar onze eigen emoties en handelingen, trillingen van andere mensen of energievelden van de omgeving kunnen het evenwicht van de huiselijke oase van welzijn aantasten. Daardoor..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie