Menu
Winkelwagen

Mitsch Kohn

Mitsch Kohn.

Alle CD's (muziek / music) van Mitsch Kohn vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Mitsch Kohn.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Mitsch Kohn
Mitsch Kohn Inner Universe Deze muzikale trancereis van de klankmysticus Mitsch Kohn is een begeleiding voor de reis naar de innerlijke werelden. Het leidt naar nog onontgonnen ruimtes en sferen om daar ongevoeligheden te voelen, om het niet-herkende te herkennen, om het onvoltooide te regelen en om..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Mitsch Kohn
Mitsch Kohn Kosmos KlangzeitLuister met het hart, maak muziek met de ziel en open jezelf voor de klinkende sporen van het moment. De kristallen klankschalen van Kosmosklang Pina Rücker, het intuïtieve pianospel van Mitsch Kohn en de betoverende melodieën van de Syrische klarinettist Kinan Azmeh ontm..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Mitsch Kohn
Mitsch Kohn Live in Corfu'Live in Corfu' is een reis die bestaat uit magische momenten uit de intuïtieve solo-pianoconcerten op de lokale festivals (Sound & Silence, Ecstatic Dance, Agape Zoe) in Corfu. Mijn persoonlijke eerbetoon aan het eiland, dat me zoveel heeft gegeven en ik ben erg blij om dez..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Mitsch Kohn
Mitsch Kohn Magic MomentsMagic Moments zijn spontane composities, melodieën en teksten rechtstreeks uit de diepten van de ziel. De sound mysticus & pianist Mitsch Kohn en de Israëlische zanger Netanel Goldberg creëren een intuïtieve geluidsruimte uit stilte, waarin innerlijke werelden zich als vanze..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Mitch Kohn Together Alive - Truth of Now
Nieuw
Merk: Mitch Kohn
Mitch Kohn Together Alive - Truth of NowDit nieuwe "Truth of Now"-album van Mitsch Kohn, Netanel Goldberg & Dror Parker is een ontroerende, ontroerende en levendige muzikale reis. De muziek en de woorden vertellen en reflecteren over de levensgolven van de ziel, de golven die over ons allemaal ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 5 van 5 (1 pagina's)