Menu
Winkelwagen

Patrick Kelly Music

Patrick Kelly.

Alle CD's (muziek / music) van Patrick Kelly vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Patrick Kelly.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Essential Meditation Patrick KellyEssential Meditation is selectie van muziek gehaald van diverse (meditatie) CD's. Patrick Kelly bewijst met Essential Meditation dat niet alleen een uitstekende artiest is, zijn Window On The Soul staat de afgelopen jaren in verschillende top 50 lijsten, maar ook ee..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Kindred Spirit Patrick KellyDe melodieën hebben wel veel weg hebben van de 3CD box van John Coker:Escape. Maar toch is het een CD met een eigen stijl en geluid, relaxend maar ook prikkelend.... Beide muzikanten moeten geïnspireerd zijn door de beroemde synthesizerband uit de jaren tachtig: 'Art of M..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Patrick Kelly In a New LightOpnieuw een meesterwerk van Patrick Kelly. In a New Light is een prachtig, energiegevend en dynamische cd, voedsel voor de ziel. Patrick Kelly gebruikt de meest uiteenlopende instrumenten van Harp tot Keyboard. Zachte gevoelige muziek die inspireert en het nieuwe licht la..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Patrick Kelly Above the Clouds Patrick Kelly heeft met Above de Clouds weer een waar meesterwerk gecreëerd. Patrick creëert een majestueus breed canvas van geluid dat onmiddellijk opbeurend, inspirerend en bijna buitenaards van aard is. Prachtige grootse soundscapes, melodieën en keyboards spelen me..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 4 van 4 (1 pagina's)