Menu
Winkelwagen

Solfeggio Muziek 396Hz 528Hz

Solfeggio Muziek 396Hz 528Hz

Solfeggio-frequenties verwijzen naar specifieke tonen van geluid die eeuwenlang gebruikt zijn in verschillende culturen en tradities voor spirituele doeleinden. De theorie achter solfeggio-frequenties is dat deze specifieke tonen, wanneer ze worden gespeeld of gezongen, harmonie en genezing in het lichaam kunnen bevorderen door energetische blokkades vrij te maken en het evenwicht te herstellen.

De oorsprong van de solfeggio-frequenties ligt mogelijk in oude muzikale praktijken. Bijvoorbeeld, in de Gregoriaanse gezangen – een vorm van middeleeuwse kerkelijke muziek – worden bepaalde melodieën verondersteld in lijn te zijn met solfeggio-frequenties. Deze gezangen, met hun unieke resonantie, werden gezegd spirituele verbinding en diepe genezing te faciliteren.

Er zijn zes primaire solfeggio-frequenties, elk met een eigen attributie van helende eigenschappen:

  1. 396 Hz – Loslaten van schuld en angst
  2. 417 Hz – Faciliteren van verandering en ongedaan maken van situaties
  3. 528 Hz – Transformatie en wonderen (DNA-reparatie)
  4. 639 Hz – Relatie en verbinding
  5. 741 Hz – Oplossing en zuivering
  6. 852 Hz – Terugkeer naar spiritueel orde

Buiten deze zes zijn er aanvullende frequenties die ook geassocieerd worden met de solfeggio-traditie, elk met zijn eigen specifieke invloed.

De interesse in solfeggio-frequenties is in de hedendaagse tijd herleefd, vooral binnen spirituele en holistische genezingscircuits. Er is een groeiende gemeenschap van therapeuten, healers en muzikanten die deze frequenties in hun praktijk gebruiken, variërend van meditatie en yoga tot geluidstherapie en zelfs in moderne muziekproductie.

Hoewel het wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van solfeggio-frequenties beperkt is, melden veel mensen positieve ervaringen, zoals verminderde stress, verhoogde ontspanning, diepere meditatiestaten en een algemeen gevoel van welzijn.

In muziek worden solfeggio-frequenties soms ingebed in composities om een bepaalde sfeer of emotionele respons te creëren. Componisten en muzikanten die werken met deze frequenties wten dat hun muziek een dieper niveau van heling en bewustwording kan bieden, bovenop de esthetische en emotionele ervaring die muziek traditioneel biedt.

In essentie vormen solfeggio-frequenties een fascinerende fusie van historische tradities, spirituele praktijken en moderne muzikale exploratie, en blijven ze een gebied van interesse voor velen die zoeken naar diepere verbindingen tussen muziek, lichaam en geest.

De 432 Hz frequentie

De frequentie van 432 Hz is een onderwerp dat in recente tijden aanzienlijke aandacht heeft gekregen binnen de muziekwereld, vooral onder degenen die geïnteresseerd zijn in de invloed van muziek op welzijn en bewustzijn. Deze frequentie, vaak aangeduid als de 'Verdi-tuning' of 'natuurlijke stemming', wordt door sommigen gezien als een meer harmonische en aangename alternatief voor de standaard 440 Hz stemming die tegenwoordig veel gebruikt wordt.

Het idee achter de voorkeur voor 432 Hz is gebaseerd op de overtuiging dat deze frequentie meer in lijn is met de frequenties van de natuur en het universum. Voorstanders van 432 Hz beweren dat muziek gestemd op deze frequentie natuurlijker en plezieriger klinkt, en dat het een positief effect kan hebben op het menselijk lichaam en de geest. Ze ervaren dat 432 Hz de hartslag en ademhaling kan verlagen, stress kan verminderen, en zelfs de chakra's kan harmoniseren en spiritueel bewustzijn kan bevorderen.

Er zijn verschillende theorieën en speculaties over waarom 432 Hz potentieel voordelig zou zijn. Een van de meest populaire ideeën is dat deze frequentie in harmonie is met de Schumann-resonantie, de veronderstelde 'hartslag' van de aarde, die schommelt rond 7,83 Hz. Velen ervaren dat muziek gestemd op 432 Hz daardoor een resonantie heeft die natuurlijker en aardser aanvoelt.

Daarnaast wordt beweerd dat historische instrumenten, zoals die van de oude Grieken en Tibetanen, waren gestemd op 432 Hz. Sommigen gaan zelfs zo ver te stellen dat de structuren van grote architecturale werken, zoals de Piramide van Gizeh, gebaseerd zijn op de proporties van deze specifieke frequentie, hoewel dit onderwerp van discussie en speculatie blijft.

In de praktijk gebruiken steeds meer muzikanten en therapeuten 432 Hz in hun werk om een diepere emotionele ervaring te creëren en om te profiteren van de helende eigenschappen. Er zijn, zoals je bij ons ziet tal van CD beschikbaar waarbij muziek bewust is afgestemd op 432 Hz, met als doel jouw als luisteraar een meer ontspannen en harmonieus gevoel te geven.

Sommige studies melden dat muziek en frequenties bepaalde psychologische en fysiologische effecten kunnen hebben, voor velen geldt dat 432 Hz superieur is aan andere frequenties in termen van gezondheids- of welzijnsvoordelen.

Merk: Anima
Anima Sound MedicineSound Medicine is een cd met diep helende muziek waarin de solfeggio frequenties verweven zijn, doordrenkt met heilige gezangen en gebeden. Sound Medicine van Anima is een continue instrumentale muzikale reis in de oude solfeggio frequenties gecombineerd met een scala aan heilige..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Godafrid
Godafrid Solfeggio 4xHealing Frequenties for Physical and Spiritueal Well-being. Een uur lang rustgevende instrumentale muziek gebaseerd op 4 “oude” Solfeggio frequenties voor alle soorten healingen, meditaties en dagelijkse ontspanning. Tracklist Solfeggio 4x Godafrid:01 Solfeggio-4x..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Brain Gymnastik (432Hz)Enthousiasme, zelfontplooiing, nieuw begin, genezing, passie, wilskracht, harmonie, sereniteit ... Acht instrumentale stukken, ritmisch en snel, ondersteund door binaurale en isochrone beats, in combinatie met lichaamsbewegingen, maken het gebruik van een grote..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann DNA Aktivierung 528 HertzZur Stärkung und Regeneration auf DNA-Ebene, ideal für energetische Behandlungen und therapeutische Sitzungen, entstand dieses durchgehende, rhythmische Klangfeld in der unverwechselbaren musikalischen Sprache von Michael Reimann. Eine besondere Bedeutung kom..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Fokus 432 HzTracklist Michael Reimann Fokus 432 Hz:Fokus 1 29:36 Fokus 2 30:30 Fokus 3 15:22 Total Time: 01:15:28..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Micheal Reimann Kolloidales Kupfer - 432 HzEen cd met de frequentie van koper in 432 Hz. Koper is essensieel voor vele processen in ons lichaam en deze cd brengt te frequentie van koper over om je te ondersteunen mocht je koper nodig hebben.Tracklist Micheal Reimann Kolloidales Kupfer - 432 Hz:01 Ko..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Micheal Reimann Kolloidales Magnesium - 432 HzDe muziek op deze CD werkt met de trillingsfrequentie van puur magnesium dat elke kleine cel in het lichaam bereikt. Dit is vergelijkbaar met de deeltjes colloïdaal magnesium die zo fijn zijn dat ze de gezondheid van het menselijk organisme kunnen herste..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code 3CD Set. CD1: Buddha Code Volume 1De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepg..
€52,99
Excl. BTW:€43,79
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha CodeDuizenden jaren lang hebben de geluiden van sjamanistische fluiten en trommels mensen begeleid op hun spirituele reis. Wanneer de fluitklanken de stem van de natuur vertegenwoordigen, samen met de drums als de hartslag van de aarde, kan er een diepe verbindin..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha CodeAlles is energie en is verbonden met onszelf, ons lichaam en ons energiesysteem en de hele kosmos. We zijn energiewezens die kunnen resoneren met verschillende frequenties. Dit kan diepgaande processen in ons op gang brengen. Met name de Solfeggio-frequen..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Stella Sonos I Am That I Am
Nieuw
Merk: Stella Sonos
Stella Sonos I Am That I AmStephanie Kirkham en Dean Wagg (Stella Sonos) hebben deze CD opgenomen met behulp van Tibetaanse schalen, windgongen, 528 Hz stemvorken en Sjamanistische drums. Het eerste nummer is een levendige chakraversterkende meditatie van slechts tien minuten, perfect voor als de t..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire Editie
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire EditieEen gevoelige muzikale reis naar de huidige van de energie en mogelijkheden van de chakra's in het Aquariustijdperk met Oude Tibetaanse & Japanse klankschalen, PAISTE Planet Gongs en Sound Creation Gongs, Elven Sound Beads, Chimes en Sphere Sounds. Het word..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code Volume 4
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Vol. 4 Op Boeddha Code Volume 4 draait helemaal om de energie van aankomst, die in de liedjes tot uiting komt door de verscheidenheid aan geluiden. Deze verscheidenheid aan geluiden, gedragen door warme melodieën en diepe trillingen, is bedoeld om de haven van het leven te verte..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Oriom
Oriom Roots of DeliveranceRainer von Vielen, zanger van de gelijknamige band en frontman van ORANGE brengt een nieuw solo-album uit. Het bijzondere eraan: elk nummer is gebaseerd op planetaire frequenties en het ritme pulseert in de maat van het betreffende hemellichaam. Sterren Dansen! Dub techno, ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 3. De melodieën van Buddha Code Vol. 3 worden gekenmerkt door hun bijzondere lichtheid, die tegelijkertijd wordt gedragen door een diepe kracht - als een kolibrie die zich met zijn krachtige en snelle kleppen gemakkelijk door de lucht beweegt. Met dit album willen we mens..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 2. De reis van de "sleutels tot mindfulness" gaat verder: With Buddha Code Vol. 2, het tweede deel van de serie meditatiemuziek. Geïnspireerd door een jaar van transformatie en verandering, wordt de kleurrijke diversiteit van het leven, met al zijn facetten, weerspiegeld ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code Volume 1
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 1.De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepgewortelde meditaties, zod..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 19 van 19 (1 pagina's)