Menu
Winkelwagen

432Hz 528Hz Solfeggio Muziek

Merk: Anima
Anima Sound MedicineSound Medicine is een cd met diep helende muziek waarin de solfeggio frequenties verweven zijn, doordrenkt met heilige gezangen en gebeden. Sound Medicine van Anima is een continue instrumentale muzikale reis in de oude solfeggio frequenties gecombineerd met een scala aan heilige..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Godafrid
Godafrid Solfeggio 4xHealing Frequenties for Physical and Spiritueal Well-being. Een uur lang rustgevende instrumentale muziek gebaseerd op 4 “oude” Solfeggio frequenties voor alle soorten healingen, meditaties en dagelijkse ontspanning. Tracklist Solfeggio 4x Godafrid:01 Solfeggio-4x..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Godafrid
Godafrid Solfeggio RelaxatoDe 7 Solfeggio-frequenties worden gegenereerd op een diepgaande manier van audio-engineering. Deze speciale geluidsfrequenties zijn ingebed in de muziek met als vervolg een samensmelting tot meditatieve ontspannende muziekharmonieën. Dus door de Solfeggio-frequenties, in c..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Graig Pruess
Graig Pruess Light Language AttunementsLight Language Attunements van Craig Pruess en Carmen Belle White is een hypnotische, meditatieve sound reis door gechante zang (klanken), kristallen klankschalen, Indiase snaarinstrumenten. Een ultieme gekanaliseerde ervaring van de taal van het licht, gevoeli..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Kevin James OneHeartsongs. De liedjes, mantras, heartsongs op dit Kevin James 'One gaan over re-connection, het opnieuw verbinden met the One. Ze zijn een geschenk aan de vele harten die zich de ONE herinneren. Deze cd is een uitdrukking van het besef dat zich een prachtige energie verspreidt over d..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Brain Gymnastik (432Hz)Enthousiasme, zelfontplooiing, nieuw begin, genezing, passie, wilskracht, harmonie, sereniteit ... Acht instrumentale stukken, ritmisch en snel, ondersteund door binaurale en isochrone beats, in combinatie met lichaamsbewegingen, maken het gebruik van een grote..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Chakren Aktivierung8 solfeggiofrequenties om het chakrasysteem te reinigen. Prachtige klanken nodigen je uit om met je chakra's te werken. Bevrijd van emotionele lasten ontstaat er ruimte voor positieve gedachten. Intuïtie en DNA-reparatie verbeteren naarmate de transformatie plaatsv..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Michael Reimann DNA Aktivierung 528 HertzZur Stärkung und Regeneration auf DNA-Ebene, ideal für energetische Behandlungen und therapeutische Sitzungen, entstand dieses durchgehende, rhythmische Klangfeld in der unverwechselbaren musikalischen Sprache von Michael Reimann. Eine besondere Bedeutung kom..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Fokus 432 HzTracklist Michael Reimann Fokus 432 Hz:Fokus 1 29:36 Fokus 2 30:30 Fokus 3 15:22 Total Time: 01:15:28..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Michael Reimann Kolloidales Gold 423HzDe muziek op deze cd werkt met de trillingsfrequentie van puur goud, die elke cel in het menselijk organisme bereikt, hoe klein ook. Dit is vergelijkbaar met het effect van de fijnste deeltjes colloïdaal goud. Ze verbeteren de concentratie, helpen bij psychische..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Kolloidales Zink - 432 HzDe muziek op deze CD werkt met de trillingsfrequentie van puur zink dat elke kleine cel in het menselijk organisme bereikt. Dit is vergelijkbaar met het effect van de fijnste deeltjes colloïdaal zink. Ze bevorderen een gezonde celgroei, helpen bij stress en b..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Schungit 528 HertzReinigende klanken van de unieke helende steen Shungite, aangevuld met de liefdesvibratie van 528 Hertz.Shungite, de mysterieuze helende steen, wordt al lang beschouwd als een natuurlijke remedie. Het helpt tegen ziekten van lever, nieren en galblaas, maar ook tegen..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Micheal Reimann Kolloidales Kupfer - 432 HzEen cd met de frequentie van koper in 432 Hz. Koper is essensieel voor vele processen in ons lichaam en deze cd brengt te frequentie van koper over om je te ondersteunen mocht je koper nodig hebben.Tracklist Micheal Reimann Kolloidales Kupfer - 432 Hz:01 Ko..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Micheal Reimann Kolloidales Magnesium - 432 HzDe muziek op deze CD werkt met de trillingsfrequentie van puur magnesium dat elke kleine cel in het lichaam bereikt. Dit is vergelijkbaar met de deeltjes colloïdaal magnesium die zo fijn zijn dat ze de gezondheid van het menselijk organisme kunnen herste..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Oriom
Oriom Healing SourceRuimtereis van 77 minuten voor ruimteyoga, planetaire ademhaling, langzame trancedans, stermeditatie en aarding. De taal waarin Oriom zingt is de taal van het moment. De stem als instrument en woorden als klankdragers die vertellen over een gevoel dat direct ontstaat uit de vers..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Stella Sonos I Am That I Am
Nieuw
Merk: Stella Sonos
Stella Sonos I Am That I AmStephanie Kirkham en Dean Wagg (Stella Sonos) hebben deze CD opgenomen met behulp van Tibetaanse schalen, windgongen, 528 Hz stemvorken en Sjamanistische drums. Het eerste nummer is een levendige chakraversterkende meditatie van slechts tien minuten, perfect voor als de t..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire Editie
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire EditieEen gevoelige muzikale reis naar de huidige van de energie en mogelijkheden van de chakra's in het Aquariustijdperk met Oude Tibetaanse & Japanse klankschalen, PAISTE Planet Gongs en Sound Creation Gongs, Elven Sound Beads, Chimes en Sphere Sounds. Het word..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Sayama Water Spirit 2023 Emoto Editie
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Water Spirit 2023 Emoto EditieVan de golf in de oceaan naar de regendruppel naar de bron, die uitmondt in een stroom en rivier om zich uiteindelijk te herenigen met de zee. Deze muzikale reis op Tibetaanse klankschalen, bamboefluiten en gongs wordt harmonieus omlijst door energieke natuurgelu..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Tim Vogt Buddha Code Volume 4
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Vol. 4 Op Boeddha Code Volume 4 draait helemaal om de energie van aankomst, die in de liedjes tot uiting komt door de verscheidenheid aan geluiden. Deze verscheidenheid aan geluiden, gedragen door warme melodieën en diepe trillingen, is bedoeld om de haven van het leven te verte..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Oriom
Oriom Roots of DeliveranceRainer von Vielen, zanger van de gelijknamige band en frontman van ORANGE brengt een nieuw solo-album uit. Het bijzondere eraan: elk nummer is gebaseerd op planetaire frequenties en het ritme pulseert in de maat van het betreffende hemellichaam. Sterren Dansen! Dub techno, ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Tim Vogt Buddha Code Volume 3
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 3. De melodieën van Buddha Code Vol. 3 worden gekenmerkt door hun bijzondere lichtheid, die tegelijkertijd wordt gedragen door een diepe kracht - als een kolibrie die zich met zijn krachtige en snelle kleppen gemakkelijk door de lucht beweegt. Met dit album willen we mens..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 2. De reis van de "sleutels tot mindfulness" gaat verder: With Buddha Code Vol. 2, het tweede deel van de serie meditatiemuziek. Geïnspireerd door een jaar van transformatie en verandering, wordt de kleurrijke diversiteit van het leven, met al zijn facetten, weerspiegeld ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Tim Vogt Buddha Code Volume 1
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 1.De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepgewortelde meditaties, zod..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
1 - 25 van 25 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie