Menu
Winkelwagen

Baby Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Erik Berglund Harpmusic For ChilderenSlaapliedjes Worden al reed sinds mensenheugenis voor kinderen gezongen. Erik Berglund heeft voor deze CD de meest kalmerende harpcomposities gebruikt om kinderen (en volwassenen) naar hun droomwereld te brengen. Slaap lekker! Tracklist Erik Berglund Harpmusic Fo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Mistana
Lichtkinderen HarpmuziekPrachtige Harpmuziek voor Lichtkinderen - Nieuwetijds Kinderen gespeeld door de Duitse Mistana. Ieder kind van nu is een kind van het licht en de hemel. De nieuwe energie van de lichtkinderen – nieuwetijds kinderen doorstroomt onze planeet. De harpmuziek op deze CD is gechann..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Stuart Jones
Lullabies For Children Stuart en Sarah JonesDeze CD is verrassend anders! Sarah, de vrouw van Stuart Jones heeft een fantastische stem en de CD heeft de sfeer en energie om zeer plezierig naar te luisteren voor zowel ouders als de nieuweling op aarde. Aanvulling: Dat deze CD een topper is ons wel du..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Music For Children Anthony MilesSpeciaal gecomponeerd voor baby's en peuters. Veel aandacht heeft de muzikant besteed aan de hogere tonen. Voor kinderen 1 tot 5 jaar. Anthony Miles maakt veel gebruik van zachte klanken, die vrij hoog van toon zijn. Kinderen ervaren deze klanken als zeer aangenaam. D..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Simon Cooper
Music Of The Womb Simon Cooper..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Simon Cooper
The Gift of Sleep Simon CooperThe Gift of Sleep is een liefdevol samengestelde CD met rustgevende, zorgvuldig gekozen muziek, begeleid door de koesterende klanken van de hartslag en baarmoedergeluiden zoals een baby deze waarneemt. The Gift of Sleep kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap en na ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
The Ultimate Collection Stephen RhodesSimply Relax heeft deze CD samengesteld om te bewijzen dat Stephen Rhodes de 'Mozart van de New Age Muziek' is. Puur romantiek en liefde in klanken. Voor een ieder, die werkt met muziek adviseert Simply Relax deze CD te gebruiken. Elke track is geheel anders van..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 7 van 7 (1 pagina's)