Menu
Winkelwagen

Beautiful Voices

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Kym
A Womans Journey Kym (uitlopend)KYM is bij velen bekend als de stem van Maya, een A Woman’s Journey is haar debuut solo-CD. Mede door de groep fantastische muzikanten die haar begeleiden is deze CD een verzameling van mooie liedjes uitgevoerd in Kyms eigen unieke hemelse stijl.Tracklist A Womans Jou..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
A Womans Voice 3A Woman's Voice 3 is een prachtige CD met de beste vrouwelijke vocalisten van New Word Music. Helaas zijn A Woman's Voice 1 en 2 niet meer leverbaar. Maar wij weten zeker dat u zult genieten van A Woman's Voice 3 met de prachtige stemmen van o.a. Pia en Caitlin Gray. A Woman's Voice ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Maymouna
Angels Love You MaymounaNet als de vleugels van een engel omarmt Maymouna ons met haar liefdevolle en hemelse stem. Een prachtige CD waarvan de titel eigenlijk alles als zegt. Luister en voel je omringt door de engelen, laat alles als een warm bad over je heen komen. De zachte vribraties van de enge..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pia
Benediction Moon PiaAf en toe komt er een stem op die zo goed en mooi is dat hij alle muziekstijlen en culturen overstijgt. Pia heeft zo'n stem. Haar zachte, galmende zang creëert een onweerstaanbare warmte die de luisteraar streelt met een hemels geluid. Het is een prachtige verzameling pracht..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Shaina Noll
Bread for the Journey Shaina NollBread for the Journey van Shaina Noll is haar tweede CD met liedjes die haar inspireerden en opbeurden tijdens haar spirituele reis. Bread for the Journey bestaat uit chants en liedjes met universele thema’s van zowel verschillende oude culturen als van hedendaagse s..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Seasons of the Soul Prabhu Nam KaurPrabhu Nam Kaur haar Seasons of the Soul is wat het is. Zij zingt eenvoudig, nederig, liefdevol over haar geliefde God. Geen trucjes, geen speciale effecten. Nee puur, pure zang van deze vrouw recht uit haar hart. Mocht u zich afvragen waar het talent van Snatam Ka..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Shaina Noll
Shaina Noll Songs For The Inner Child Een schitterende CD. Absoluut één van onze meest verkochte CD's. De stem van Shaina Noll raakt vele mensen diep. Een die u niet moet horen, maar moet voelen. De keuze van de muziekstukken voor dit Songs For The Inner Child werd gedaan door Shaina Noll zelf. Er i..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Touch The Light Karen Taylor-GoodAnd We Have A Winner! Wij zien en horen veel CD's voorbijkomen en dan is er ineens weer eentje die er echt uit springt. We hebben het over Touch The Light van Karen Taylor-Good. Hedendaagse muziek en spirituele poezie. Op Touch The Light zingt (Grammy Nominated Artis..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Juliana
Woman Wisdom Juliana and LlewellynEen stem om kippenvel van te krijgen. Rustige en ontroerende muziek van hoge kwaliteit.>p>Muziek van magische schoonheid die de hemelse zang van Juliana en het etherische muzikale meesterschap van Llewellyn combineert. Juliana is, met haar ongerepte harmonieën en pu..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Women Voices the beauty of female sensualityInstinctief voelen de meesten van ons zich geborgen en meer zeker wanneer er vrouwenstemmen te horen zijn. Dit gevoel van welbevinden wordt tijdens het luisteren naar het “Women Voices, the spirit of feminine beauty” volledig bereikt. Ook op deze CD is er ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Shaina Noll
You Can Relax Now Shaina NollDeze CD is minder bekend dan Songs for The Inner Child maar daarom niet minder mooi. Geniet van de ontroerende stem van Shaina Noll. Tracklist You Can Relax Now Shaina Noll:01 Angels Watching Over Me02 Be Still and Know-Sunrise Is Here03 You Can Relax Now04 Each Holy Chi..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Sarah Brightman The Very Best of 1990 - 2000
Nieuw
Sarah Brightman The Very Best of 1990 - 2000Een cd vol met 16 uitstekende nummers van Sarah haar succesvolle 10 jaar op het label, waaronder al haar grootste en beste singles, samen met een niet eerder uitgebrachte versie van 'The Last Words You Said' met Richard Marx als gast van haar mijlpaalalbum..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Laura JW
Laura JW PureHet pure geluid van een zuivere onbegeleide zang door Laura Simmonds om je hartenwensen in jouw leven te creëren en aan te trekken. (Geen muziek puur stemgeluid/klanken). Total time 60:44 Tracklist Laura JW Pure:01 Desire 00:09:5502 Intention 00:10:1503 Love 00:10:1204 Clarity 00:10:110..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Secret Sky Opium
Nieuw
Merk: Secret Sky
Secret Sky OpiumOpium, het langverwachte vervolg op het gelijknamige debuut van Secret Sky. Met de evocatieve zang van Caroline Lavelle en het meesterlijke gitaarwerk van Brian Hughes weeft Secret Sky een tapijt van pop- en wereldmuziek samen met exotische texturen van de Oud uit het Midden-Oosten, ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
1 - 14 van 14 (1 pagina's)