Menu
Winkelwagen

Engelenmuziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Flight of Angels Anthony MilesIn 2012-2013 toen Flight of Angels verscheen schreven we: "Ontroerend zo mooi. We kunnen niet anders zeggen. Toen we zagen dat Anthony Miles met dit Flight of Angels zou uitkomen waren we zeer benieuwd naar deze cd. En vanaf de eerste klanken werden we gegrepen. In tijd..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Shamballah
Heavens Symphony ShamballahJe hoort op iedere CD van Shamballah dat de muziek op diepe spirituele ervaringen is gebaseerd. Weinig andere muzikanten zijn in staat om hemelse koren te laten samensmelten zoals Shamballah dit doet. Heaven’s Symphony draagt volledig gerechtvaardigd de term "religieuze mu..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Logos
Logos Le Royaume des Anges 2Prachtige engelachtige klanken laten een weldadige rust over je komen. Bijna ontroerend zou je kunnen zeggen. Healing, meditatie, concentratie het is allemaal mogelijk met Le Royame des Anges 2. Een echte aanrader! Luister, voel en ervaar de schoonheid van deze meesterlij..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Harmonia CelestaHarmonia Celesta is het derde meesterwerk van Michel Pepe en Logos samen. Harmonia Celesta onthult op geniale wijze een muzikale versmelting van heilige klanken met de grenzeloze, hemelse sferen. Volgens Michel Pepe een opmerkelijke CD die ons een voorproefje geeft van de..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe L Archange du SoleilHemelse klanken, je waant je in een heilige tempel. Archange du Soleil van Miche Pépé is een ode aan Aartsengel Michael en de Engelenwereld. Een heilige reis tussen Hemel en Aarde. Stralende muziek vol met licht en liefde die het hart van een ieder kan raken. Met kris..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Shamballah
Om Gratias ShamballahEen prachtige heilige mis, die de luisteraar meevoert naar een oude gotische kathedraal alsof hij ongemerkt in een andere dimensie verkeert. Hemelse stemmen van een koor maken dit album compleet. Prima te gebruiken als ondersteuning bij meditatie, innerlijke ontspanning en binne..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Suart Jones
Touched By Angels Stuart JonesStuart heeft vele CD's op het New World Music label gecomponeerd. Dit is zijn eerste opname, dat hij gebruik maakt van meerdere instrumenten. De vleugel blijft het hoofdinstrument, maar viool en fluit vullen de melodie schitterend aan en in de verte hoor je zachte zeege..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 7 van 7 (1 pagina's)