Menu
Winkelwagen

Mantra Muziek en Chants

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Bhakti Seva Service in Love Temple Bhajan BandDeze CD is een prachtige compositie van moderne ritmes en harmonieuze muziek, in combinatie met traditionele mantra’s, chants en bhajans.Tracklist Bhakti Seva Service in Love Temple Bhajan Band:01 Asato Ma02 He Govinda03 Jaya Jagannath04 Om Purnam05 Hari..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Various
Gayatri MantraDeze CD is het hoogtepunt van de Authentic Mantras serie. De CD bevat zelfs een korte uitleg van de Gayatri Mantra. Deze mantra is een belangrijke sleutel om contact te maken met het licht. In dit gebed vragen wij de zon om onze geest met zijn stralen te verlichten, opdat het licht van..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Ashima
Heart Sutra AshimaAshima the Voice zingt op deze CD één van de belangrijkste sutra's is van het Boeddhisme, The Heart Sutra.Tracklist Heart Sutra Ashima:01 Heart Sutra02 Manjushri Prayer (incl. Om Mani Peme Hung)..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Jai Jagdeesh
Jai-Jagdeesh I am ThineI Am Thine is een CD van tomeloze passie voor de ervaring van het onbegrensde. Het kwetsbare en toch krachtige mantras. Jai-Jagdeeshs wordt begeleid door piano, harmonium, bass, zachte percussie, cello, sitar en sarangi. Unieke composities dragen de mantra's en kirtans en geve..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Mantra John RichardsonTwee mantra's: "Radhe shyam"en "Monsoon". Deze CD is een krachtige westerse mantra, heeft een heldere en duidelijke tekst, immers elke dag behoort voor u te schijnen met een krachtig licht. Vandaar dat de vader van Pia, John Richardson, deze woorden extra kracht wil geven. Trac..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Bhakti Music
Mantras In Harmony Bhakti MusicBhakti Music is een groep muzikanten opgericht door Deep. Zij componeert de muziek en schrijft nummers die zijn geïnspireerd door de wijsheid van de Indiase cultuur en teksten uit de Veda. Op dit album staan mantras en spirituele liedjes in close harmonie gezongen en m..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Various
Mantras in Motion VariuousDeze opname gemixed door DJ Leigh Wood is absoluut bijzonder, daar de 11 tracks een dansritme hebben. Voor het eerst is het niet de bedoeling dat u meezingt, maar dat u beweegt! Tracklist Mantras in Motion Variuous:01 Namaste (Sahdhana remix)02 Yoga Dub Music03 Om Shanti (A..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Mantras Magical Songs of Power Henry MarshallDeze met zorg uitgekozen mantra's op Mantras Magical Songs of Power omvatten traditionele gezangen uit de Himalaya, gebeden, hymnen, wiegeliedjes en geïnspireerde composities. Zonder hun Oosterse oorsprong aan te tasten, zijn deze mantra's aangepast door ..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Ragas Relax Chinmaya DunsterChinmaya Dunster verkent vijf traditionele Ragas op deze CD. " ‘alaa’ form – pure, directionless wanderings within the ragas structure but without the distractions of rhythm or fixed melody." Door de eenvoud van de composities die hij gemaakt heeft onstaat een intieme, op..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Surajit Das
Sapta Rasa Surajit Dasseven moods of our mind. Indiase muziek is gebaseerd op twee principes: de raga en tala. Beide worden gebruikt om een stemming op te roepen (rasa). Ons leven wordt elke dag bepaald door stemmingen van waaruit we handelen. Rasa is als de spiegel van het leven en beïnvloedt onze ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Satyaa and Pari To The One SatyaaDe nieuwe CD To The One van het duo Satyaa en Pari biedt een mooie en stevige collectie van mantra's, chants uit India met mooie melodieën, inspirerend voor het hart, geest en lichaam. Veel bekwame en bekende muzikanten hebben bijgedragen aan deze CD waardoor dit een..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Surajit Das
Secret Chants. A Trip To India Surajit DasVan mantras wordt gezegd dat zij ons kunnen helpen bij het bereiken van een doel. Dit kan een opdracht zijn, een voorwerp of iets dat je graag wilt bereiken. Op deze CD staan zeven oude en geheime mantras van Lord Shiva. De verschillende mantra's zijn bedoel..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Ashi
Spirit Woman AshiSpirit Woman van Ashi is een cd vol met prachtige, betoverende en spirituele heilige gezangen uit India. Door het gebruik van vele verschillende instrumenten die hun etniciteit weerspiegelen creëert Ashi met Spirit Woman een cd met dynamische mondiale muziek die perfect is voor yoga..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Samaya
Surrender SamayaMantras en Love songs. Vijftien verschillende mantras. Allemaal gezongen in het Sanskrit, in verschillende tempoos. Geniet van de prachtige warme stem van Samaya en Surrender. De gebruikte instrumenten zijn gitaar, sitar, tabla en keyboard. Totale speelduur 60:31.Tracklist Surrender ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Susanne Hill Shankari Mantras for Heart and SoulMantra-muziek voor Heart and 'Soul - opbeurend, diep ontroerend en luchtig. Componiste, zangeres en multi-instrumentaliste Shankari Susanne Hill combineert verschillende muzikale invloeden zoals Folk, Swing en Klassiek met een ongebruikelijke keuze aan..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Vidya
Vidya Music Mantra MeditationOude lettergrepen - moderne muziek. Het zingen van de Sanskrietwoorden met zijn traditionele melodieën is nog steeds vreemd aan het Westerse Oor. Vidya Music besloot om met dit Mantra Meditation een brug te slaan tussen de spirituele Oosterse wereld en het moderne Westen..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Malunga Malur Mariposa Spread Your WingsDe muziek van Malunga Malur raakt de ziel en opent het hart. Geïmproviseerd vanuit het moment ontstaan spontane variaties in een zielentaal, begeleid door warme gitaarklanken. Malunga Malur wil met haar muziek het hart van mensen raken en hen weer in contact b..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Shankari Susanne Hill Mantras for Peace & Joy
Nieuw
Shankari Susanne Hill Mantras for Peace & JoyVrede en vreugde zijn de overheersende thema's van het derde mantra-album van zangeres en multi-instrumentaliste Shankari Susanne Hill. Met "Mantras for Peace & Joy" heeft ze opnieuw een werk gecreëerd waarop al haar muzikale invloeden te horen zijn. Naas..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Yogeshwara & Amida Gayatri Groove
Nieuw
Yogeshwara & Amida Gayatri GrooveEen muzikale reis door meditatieve, ontroerende en groovy muziek en mantra's. De Gayatri Mantra adresseert het immanente en transcendente goddelijke in de mens en verbindt ons zo met dit innerlijke aspect. De ontroerende en gevoelige stemmen van Amida en Yogeshwara h..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Loveis and Jay Vidmahe - We Meditate On For each deity in Hinduism there is a so-called Gayatri Mantra, with which the energy of the corresponding divine aspect is invoked. Vidma-he - We meditate on", the second album by Loveis & Jay, is based on these sacred Sanskrit texts and gives them musical fo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 20 van 20 (1 pagina's)