Menu
Winkelwagen

Mantra Muziek en Chants

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Angels Waltz Sada Sat KaurBoekje met beschrijving en Kundalini Yoga Mudras (handpostities) om de Mantra(s) om de meditatie te verdiepen! Mantras die healing, moed en vrede in je hart brengen.Tracklist Angels Waltz Sada Sat Kaur:01 Angels Waltz02 Adi Shatki03 Guru Guru Wahe Guru04 Bolo Ram05 Ra Ma da..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Bhakti Seva Service in Love Temple Bhajan BandDeze CD is een prachtige compositie van moderne ritmes en harmonieuze muziek, in combinatie met traditionele mantra’s, chants en bhajans.Tracklist Bhakti Seva Service in Love Temple Bhajan Band:01 Asato Ma02 He Govinda03 Jaya Jagannath04 Om Purnam05 Hari..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Various
Gayatri MantraDeze CD is het hoogtepunt van de Authentic Mantras serie. De CD bevat zelfs een korte uitleg van de Gayatri Mantra. Deze mantra is een belangrijke sleutel om contact te maken met het licht. In dit gebed vragen wij de zon om onze geest met zijn stralen te verlichten, opdat het licht van..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Ashima
Heart Sutra AshimaAshima the Voice zingt op deze CD één van de belangrijkste sutra's is van het Boeddhisme, The Heart Sutra.Tracklist Heart Sutra Ashima:01 Heart Sutra02 Manjushri Prayer (incl. Om Mani Peme Hung)..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Jai Jagdeesh
Jai-Jagdeesh I am ThineI Am Thine is een CD van tomeloze passie voor de ervaring van het onbegrensde. Het kwetsbare en toch krachtige mantras. Jai-Jagdeeshs wordt begeleid door piano, harmonium, bass, zachte percussie, cello, sitar en sarangi. Unieke composities dragen de mantra's en kirtans en geve..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Mantra John RichardsonTwee mantra's: "Radhe shyam"en "Monsoon". Deze CD is een krachtige westerse mantra, heeft een heldere en duidelijke tekst, immers elke dag behoort voor u te schijnen met een krachtig licht. Vandaar dat de vader van Pia, John Richardson, deze woorden extra kracht wil geven. Trac..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Bhakti Music
Mantras In Harmony Bhakti MusicBhakti Music is een groep muzikanten opgericht door Deep. Zij componeert de muziek en schrijft nummers die zijn geïnspireerd door de wijsheid van de Indiase cultuur en teksten uit de Veda. Op dit album staan mantras en spirituele liedjes in close harmonie gezongen en m..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Various
Mantras in Motion VariuousDeze opname gemixed door DJ Leigh Wood is absoluut bijzonder, daar de 11 tracks een dansritme hebben. Voor het eerst is het niet de bedoeling dat u meezingt, maar dat u beweegt! Tracklist Mantras in Motion Variuous:01 Namaste (Sahdhana remix)02 Yoga Dub Music03 Om Shanti (A..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Mantras Magical Songs of Power Henry MarshallDeze met zorg uitgekozen mantra's op Mantras Magical Songs of Power omvatten traditionele gezangen uit de Himalaya, gebeden, hymnen, wiegeliedjes en geïnspireerde composities. Zonder hun Oosterse oorsprong aan te tasten, zijn deze mantra's aangepast door ..
€29,99
Excl. BTW:€24,79
Mirabai Ceiba Night in Ram Das PuriNight in Ram Das Puri is een uitnodiging om de heilige ruimte/energie van Guru Ram Das binnen te treden om je ziel te reinigen en liefde en vrede in je leven te manifesteren. Op deze CD staan twee prachtige lange versies van Mirabai Ceiba's Guru Guru Wahe en Ajai A..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Ragas Relax Chinmaya DunsterChinmaya Dunster verkent vijf traditionele Ragas op deze CD. " ‘alaa’ form – pure, directionless wanderings within the ragas structure but without the distractions of rhythm or fixed melody." Door de eenvoud van de composities die hij gemaakt heeft onstaat een intieme, op..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Rasa
Saffron Blue RasaOp hun prachtige nieuwe CD met 9 mantra’s of devotionele songs uit de Vaisnava traditie, neemt Rasa de luisteraar mee op een muzikale reis naar de spirituele hoogtepunten van het transcendente India. Saffron Blue roept een sfeer op van hartstocht, door de harmonische contrapunt die ..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Merk: Surajit Das
Sapta Rasa Surajit Dasseven moods of our mind. Indiase muziek is gebaseerd op twee principes: de raga en tala. Beide worden gebruikt om een stemming op te roepen (rasa). Ons leven wordt elke dag bepaald door stemmingen van waaruit we handelen. Rasa is als de spiegel van het leven en beïnvloedt onze ..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Satyaa and Pari To The One SatyaaDe nieuwe CD To The One van het duo Satyaa en Pari biedt een mooie en stevige collectie van mantra's, chants uit India met mooie melodieën, inspirerend voor het hart, geest en lichaam. Veel bekwame en bekende muzikanten hebben bijgedragen aan deze CD waardoor dit een..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Surajit Das
Secret Chants. A Trip To India Surajit DasVan mantras wordt gezegd dat zij ons kunnen helpen bij het bereiken van een doel. Dit kan een opdracht zijn, een voorwerp of iets dat je graag wilt bereiken. Op deze CD staan zeven oude en geheime mantras van Lord Shiva. De verschillende mantra's zijn bedoel..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Ashi
Spirit Woman AshiSpirit Woman van Ashi is een cd vol met prachtige, betoverende en spirituele heilige gezangen uit India. Door het gebruik van vele verschillende instrumenten die hun etniciteit weerspiegelen creëert Ashi met Spirit Woman een cd met dynamische mondiale muziek die perfect is voor yoga..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Samaya
Surrender SamayaMantras en Love songs. Vijftien verschillende mantras. Allemaal gezongen in het Sanskrit, in verschillende tempoos. Geniet van de prachtige warme stem van Samaya en Surrender. De gebruikte instrumenten zijn gitaar, sitar, tabla en keyboard. Totale speelduur 60:31.Tracklist Surrender ..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Susanne Hill Shankari Mantras for Heart and SoulMantra-muziek voor Heart and 'Soul - opbeurend, diep ontroerend en luchtig. Componiste, zangeres en multi-instrumentaliste Shankari Susanne Hill combineert verschillende muzikale invloeden zoals Folk, Swing en Klassiek met een ongebruikelijke keuze aan..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Universal Prayer Songs of The Soul Satkirin Kaur Khalsa"An Album of Chants of Patanjali and Sacred Songs from Guru Nanak". Dat Thomas Barquee dit Universal Prayer van Satkirin Kaur Khalsa produceerde kun je wel horen en merken. Wat een ongelooflijk mooie CD wanneer je van deze muziek, chants en mant..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Vidya
Vidya Music Mantra MeditationOude lettergrepen - moderne muziek. Het zingen van de Sanskrietwoorden met zijn traditionele melodieën is nog steeds vreemd aan het Westerse Oor. Vidya Music besloot om met dit Mantra Meditation een brug te slaan tussen de spirituele Oosterse wereld en het moderne Westen..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Loveis and Jay Vidmahe - We Meditate On
Nieuw
Loveis and Jay Vidmahe - We Meditate On For each deity in Hinduism there is a so-called Gayatri Mantra, with which the energy of the corresponding divine aspect is invoked. Vidma-he - We meditate on", the second album by Loveis & Jay, is based on these sacred Sanskrit texts and gives them musical fo..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 21 van 21 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie