Menu
Winkelwagen

Relax Music - Relax Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Bliss Stephen RhodesPiano en violen, gespeeld door de Master van de hart-chakra muziek. Teder en gevoelig. De ideale huiskamer en badkamer CD. Sfeer, warmte en rust zijn de kenmerken. De klanken vullen de ruimte en u voelt dat de sfeer anders wordt, warmer, vrolijker, rustiger. Ons advies, zet uw CD..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
China Garden Francis PerryMet China Garden wil Francis Perry je de speciale energie van deze tuinen laten voelen. Of dat gelukt is? De CD is in ieder geval ontspannend en met de Chineese invloeden krijgt het een Oosters tintje. De muziek heeft ook veel middeleeuwse invloeden, wellicht komt dit door ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Deuter
Deuter Empty SkyOp Empty Sky is de magie van Deuter op zijn best. Deuter neemt u mee mee naar een koninkrijk waar muziek en stilte, heling en ontspanning en lichaam en geest een harmonieus evenwicht bereiken. Empty Sky creëert een sfeer die deze energie samenvoegt tot een helend geheel. Geniet van D..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Deuter
Deuter Sea and SilenceDe muziek op deze CD wordt meer gevoeld dan gehoord. Deuter is een man die nu al meer dan 30 jaar relaxatiemuziek componeert, maar toch blijft hij steeds weer verbazen. Een CD om bij weg te dromen. Tracklist Deuter Sea and Silence:01 Silent Bay02 Sea Silence03 Reflection I04 Se..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Fridrik Karlsson Total Balance
-25 %
Fridrik Karlsson Total BalanceMuziek die het evenwicht bevordert tussen verstand, lichaam en geest. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en onze lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in volledige harmonie verk..
€14,99 €19,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Louisa
Gentle Touch LouisaEen jonge Engelse vrouw, die op een Steinway vleugel al haar mooie herinneringen uit haar leven voorbij laat komen. Vijf muzikanten begeleiden haar op o.a: fluit, viool en cello.Tracklist Gentle Touch Louisa:01 Snow Falling02 When You're Here03 By the Sea04 Early Morning05 Gone no..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Kit Morgan
Glidepath Kit MorganGitaarmuziek om bij te relaxen, heerlijk als achtergrondmuziek tijdens een gezellige avond. Gewoon genieten.... Kit Morgan is nieuw in de Relax Muziek maar hij heeft een behoorlijk verleden als gitarist. Hij speelde mee bij Billy J. Kramer, Lulu, Wall Street Crash, Vanessa Mae an..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Kindred Spirit Patrick KellyDe melodieën hebben wel veel weg hebben van de 3CD box van John Coker:Escape. Maar toch is het een CD met een eigen stijl en geluid, relaxend maar ook prikkelend.... Beide muzikanten moeten geïnspireerd zijn door de beroemde synthesizerband uit de jaren tachtig: 'Art of M..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Natural Feelings Alberto GrolloTijdens zijn reizen in Amerika raakte Alberto Grollo geïnspireerd door de prachtige natuur in de Nationale Parken. De muziek op Natural Feelings geeft de eeuwenoude sfeer en betekenis weer van de meest indrukwekkende plekken op aarde. Prachtig gitaarspel met sfeervolle..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Relaxation 2Dit Releaxation 2 uit de Therapy Room serie is echte Relax Music CD. Maar ja wat kun je anders verwachten dan bij deze titel. De muziek op Relaxation 2 is van Kevin Hartnett, een voor ons onbekende muzikant die er in geslaagd is een mooie CD te componeren. De muziek op Relaxation 2 onder..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 10 van 10 (1 pagina's)