Menu
Winkelwagen

Rustgevende Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Deuter
Deuter AtmospheresEen deken van muzikale kleuren valt over je heen op deze CD. Vredige pianomelodieën en de sonore klanken van cello’s versmelten met natuurgeluiden. Het lukt Deuter opnieuw om de luisteraar naar diepe ontspanning te begeleiden. Ervaar de heerlijke stilte diep in jezelf.Tracklist Deu..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Edge Of Dreams Phil ThorntonLichte melodieën op Edge of Dreams die zich ontwikkelen van zachte snaren en harp naar een snelle oboe en de verre Chinese gong produceren een onvergetelijke droom. Phil's Edge of Dreams is van grote diepte en heeft een unieke stijl waardoor het wellicht één van zijn best..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Eternal Dreams Stuart JonesOmhels de vrijheid van fantasie met een Eeuwige Droom. Laat je meevoeren op de klanken van deze prachtige piano CD (vleugel).Tracklist Eternal Dreams Stuart Jones:Love's promiseSunlight in AutumnThe Ultimate DreamTimeless Nature (Reprise)Timeless NatureWinges of Desire..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Harmonious LivingMuziek die een diepe ontspanning en een betere nachtrust bevordert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en onze lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in volledige harmonie ve..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Magical AtmosphereMuziek om een magischere atmosfeer te creëren. De muziek op deze CD is vooral gecomponeerd om een atmosfeer van ontspanning en vrede te creëren in de ruimte waarin de muziek te beluisteren is. 'Magical Atmosphere' is het meest vergelijkbaar met Total Balance. Een d..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Pure Calm Stuart JonesAbsoluut een van de weinige CD's, waar u op zo'n zachte manier kunt genieten van een vleugel. Stuart laat u de warme klank van dit snaarinstrument horen. De aanslagen zijn bijzonder zacht. Geniet van het het improviserend talent van deze bijzondere New Age muzikant. Tracklist P..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Pure Enchantment Philip ChapmanPure Enchantment is tegelijk ontspannend en betoverend. U zult deze muziek als een zachte therapie ervaren die ervoor zorgt dat een staat van rust en kalmte terugkeert en die zorgen en onrust verjaagt. Het gebruik van veel violen is voor Philip heel belangrijk. Met de ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Pure Tranquillity Stephen RhodesStephen Rhodes heeft zich laten inspireren bij het maken van deze CD door de schoonheid van de natuur en de onze innerlijke wijsheid. Relax, luister en laat u meevoeren. Stephen Rhodes heeft 2 CD's gemaakt voor de 'Pure'-serie: 'Pure tranquility' en 'Pure healing'. Be..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 8 van 8 (1 pagina's)