Menu
Winkelwagen

Tibetaanse Mantras

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Big Om of Tibet Tibetan Om SingingTibetaanse monniken en nonnen zingen spirituele Om-chants, Gebeden en Mantras. Authentieke opnames gemaakt in een Boeddhistisch klooster in de Himalaya. Tracklist Big Om of Tibet Tibetan Om Singing:01 Big Om of Tibet02 Ceremonial Horns03 Daily Prayer for Yamantaka04..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Guru Rinpoche Mantra Sonia LoinsworthTibetaanse mantra's uit de tradities van het Indische-tantristische boeddhisme, die werd ingesteld door Tantra Meester Padmasambhava en een aantal andere Yogis in het jaar 800 in Tibet. Sonia Loinsworth schreef voor deze CD vijf nieuwe composities van de Guru Rin..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Gyuto Monks feat. Kim Cunio - Heather Lee Beyond KarmaDe Gyuto Monks worden op deze cd bijgestaan door Kim Cunio en Heather Lee, een Australisch duo gespecialiseerd in het zingen van gewijde muziek. De zang van de Gyuto monniken wordt gecombineerd met traditionele en nieuwe muziek van verschillende ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Sarva-Antah
Mantras From Tibet Om Tara Sarva-Antah3 opnamen van de OM-Tara-mantra. Songbook in 5 talen, waaronder Nederlands. Om Tara is het succesvolle vervolg op het album Mantras from Tibet. De cyclus van deze opname brengt rust voor lichaam en geest; u kunt diep in meditatie en eindigt met een viering.Track..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Sarva-Antah
Mantras From Tibet Vijaya Devi and Om Ama 2cd Sarva-AntahVijaya Devi en Om Ama Rani Mantra. Dit dubbelalbum geeft bijna 2 uur lang prachtige, sublieme en compleet verrukkelijke gezangen.Wanneer jeu de aard van de mantras ontdekt, zul je dat kunnen beamen omdat het mantras zijn voor Healing en voor e..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Sarva-Antah
Medicine Buddha Mantra Sarva-AntahDe Medicine Buddha mantra is een krachtige mantra die kan helpen bij ziektes en negatieve gedachtes, mits gezongen in diepe concentratie en met de juiste bedoelingen. Het ondersteunt het gebruik van medicijnen en onze eigen helende krachten. Er zijn zeven helende Bo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Songs Of Compassion-Tibetan Mantras Sonia LoinsworthDeze muziek is zeer geschikt voor gebruik tijdens meditatie, massage, en yoga. Tracklist Songs Of Compassion-Tibetan Mantras Sonia Loinsworth:01 Calling02 om Ah Hung (Mantra III)03 Vajra Guru (Mantra IV)04 Padma (Mantra V)05 Chenrezig (Mantra I)06 ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 7 van 7 (1 pagina's)