Menu
Winkelwagen

Yoga Kundalini

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Perry Wood
Animal Healing Perry WoodEen moeilijke titel, maar muzikaal heel bijzonder. Piano en violen geven een krachtige energie, gericht op de hart- en keelchakra. Heel zacht en melodieus. Absoluut bijzonder! Eindelijk weer een meditatieve maar ook healing CD met een duidelijk herkenbare melodie. En toevall..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Perry Wood
Chakra Balancing Perry WoodHet in balans brengen van de chakra's met behulp van klanken is aan deze muzikant goed besteed. Dat bewijst Perry Wood weer met deze schitterende Chakra Muziek CD. Meestal wordt gezegd dat chakra muziek voor alle chakra's op één CD bijna niet mogelijk is. Een muzikant moet..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Colour Healing LlewellynDe zeven chakra's van het menselijk lichaam hebben ieder een eigen kleur. Kleuren zijn helend en dus heeft Llewellyn heeft een speciale CD gemaakt voor 10 verschilende kleuren.Tracklist Colour Healing Llewellyn:01 Brilliance02 Red03 Orange04 Yellow05 Green06 Blue07 Indigo08 P..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Crytals LlewellynMet liefde en intuïtie is deze opname gemaakt, schrijven de Engelse therapeut Ann Clinton en muzikant Llewellyn in het CD-boekje. Kristallen en mineralen hebben hun eigen magnetisch veld. Met deze natuurlijke energieën kan ons eigen fysieke lichaam geheeld worden. Tekst op de Cover:..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Healing Massage LlewellynMuziek, bijzonder geschikt voor alle vormen van lichaamsmassage. Zeven tracks zonder onderbreking. Zachte, meemasserende melodieën.Tracklist Healing Massage Llewellyn:A New DayDuskGentle Breeze (reprize)Healing Grace(2)MoonlightSunriseTwilight..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Kamari - Manvir Aquarian TechnologyMet de cd Aquarius Technology, hebben de twee soundwizards Kamari & Manvir naadloos weten aan te sluiten op hun hun debuut cd Kundalini Technologie. Aquarius Technology neem je mee naar het volgende niveau in de best chill-out stijl die dit duo je kan bieden. Heerl..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Perry Wood
Music For Pets Perry WoodMeditatieve muziek met als hoofd instrument de zachte aanslag van de vleugel. Dieren voelen de kwaliteit van goede New Age muziek even goed als wij dat doen. Een hoesje is maar een hoesje en heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de CD te maken. Maar toevallig is zowel ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Pilates LlewellynOmdat Joseph een vrij tengere jongen was toen hij nog jong was en daarbij een zwakke gezondheid had, experimenteerde hij met verschillende vormen van yoga en sport om zijn lichaam sterker en krachtiger te maken. Uit zijn levenservaring ontwikkelde hij een trainingsmethode om fit te ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Shamindra
Relax For Yoga I ShamindraIn 2006 verscheen van de toen nog onbekende muzikant Shamindra Relax for Yoga. Sindsdien is haar muziek in vele yoga-centra en bij yoga beoefenaars zeer geliefd. Tracklist Relax For Yoga Shamindra:01 Stilling Of The Waters02 Breath Of Life03 Salute To The Sun04 Moving Energ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Shiatsu LlewellynBij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam. Deze drukpunten komen overeen met de punten, die de Chinese Geneeskunst als punten op meredianen bekend staan. (acupunctuurpunten). S..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Susanne Breddemann (Gurmeet Kaur) Kundalini Yoga Basics Vol. 4Tracklist Susanne Breddemann (Gurmeet Kaur) Kundalini Yoga Basics Vol. 4:Aufrichten 4:14Einstimmen ONG NAMO GURU DEV NAMO 2:27Yoga-Set fürs Immunsystem Teil 1 13:42Mantra: Ardas Bhai 5:22Yoga Set Teil 2 1:05Mantra: Gobinde Mukande 4:14Yog..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Llewellyn
Tai Chi Vol. -2- LlewellynLlewellyn heeft met deze CD meer een westerse muziekbenadering gekozen dan een traditionele Chinese. Maar toch of juist daarom is deze CD geliefd bij velen die aan de verschillende vormen van Tai Chi of andere oosterse oefeningen doen. (Tai Chi vol. -1- is niet meer leverba..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Lagoon West
Yoga Lagoon WestDe Engelse brancheorganisatie voor Yoga: 'the British Wheel of Yoga' heeft een CD gemaakt voor 8 oefeningen, die uitvoerig in het boekje beschreven worden. Lagoon West is een groep uit London, die zich gespecialiseerd heeft in het componeren van muziek voor alle vormen van Yoga. De m..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 13 van 13 (1 pagina's)