Menu
Winkelwagen

Nieuwe Releases

De nieuwe cd releases die de afgelopen tijd zijn toegevoegd aan ons assortiment.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Music For Relaxation II
Nieuw
Merk: Various
Music For Relaxation IIMeer dan een uur van de meest rustgevende muziek ooit opgenomen. Music For Relaxation Volume 2 is een compilatie van tracks van zeven New World Music albums, die stuk voor stuk speciaal zijn gemaakt om moeiteloos alle stress los te laten en je geest te kalmeren. Deze serene en..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Stuart Jones Celtic Piano
Nieuw
Merk: Stuart Jones
Stuart Jones Celtic Piano Stuart"Ik wist dat ik dit album met plezier zou maken zodra het ter sprake kwam. Ik werk nog steeds heel organisch ondanks de techno;ogie die op hol slaat! Het oerinstinct om te voelen en spontaan ritme en melodie te creëren staat voor mij voorop en overstijgt de technologi..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Patricia Spero Japanese Healing Harp
Nieuw
Patricia Spero Japanese Healing HarpIk ben altijd gefascineerd geweest door de ritmes en harmonieën van de Japanse muziek. Op deze cd met originele Japans geïnspireerde melodieën wordt het serene geluid van mijn concertharp versterkt met de lyrische melodieën van de fluit en altfluit en het authenti..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Sarah Brightman The Very Best of 1990 - 2000
Nieuw
Sarah Brightman The Very Best of 1990 - 2000Een cd vol met 16 uitstekende nummers van Sarah haar succesvolle 10 jaar op het label, waaronder al haar grootste en beste singles, samen met een niet eerder uitgebrachte versie van 'The Last Words You Said' met Richard Marx als gast van haar mijlpaalalbum..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Laura JW Pure
Nieuw
Merk: Laura JW
Laura JW PureHet pure geluid van een zuivere onbegeleide zang door Laura Simmonds om je hartenwensen in jouw leven te creëren en aan te trekken. (Geen muziek puur stemgeluid/klanken). Total time 60:44 Tracklist Laura JW Pure:01 Desire 00:09:5502 Intention 00:10:1503 Love 00:10:1204 Clarity 00:10:110..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Holistic Massage Philip Guyler
Nieuw
Holistic Massage Philip GuylerHolistische massage komt de geest, het lichaam en de geest ten goede. Massage ontspant gespannen spieren, laat gifstoffen los en komt het 'geheel' op vele andere positieve manieren ten goede. Fysieke en emotionele stress kan worden verminderd door therapeutische aanraki..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Mike Rowland The Fairy Ring
Nieuw
Merk: Mike Rowland
Mike Rowland The Fairy RingEen van de best verkochte New Age opnames aller tijden. Deze vloeiende rustige muziek, uitgevoerd op piano en strijkers, kent geen turbulentie en is zo ontspannend als muziek maar kan zijn. Geïnspireerd door een gevoelige afstemming op de krachten van de natuur, lijken Mik..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Medwyn Goodall Essence Of Magic
Nieuw
Medwyn Goodall Essence Of MagicDie unieke korte sfeer van spanning en loslaten van de natuur. Dat is waar Essence of Magic over gaat, een passerende wolkbreuk of onweer, de kracht van de natuur. Wanneer de kracht van de natuur ons het meest levend lijkt. Muzikaal gezien is het album weer een spannen..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Stella Sonos I Am That I Am
Nieuw
Merk: Stella Sonos
Stella Sonos I Am That I AmStephanie Kirkham en Dean Wagg (Stella Sonos) hebben deze CD opgenomen met behulp van Tibetaanse schalen, windgongen, 528 Hz stemvorken en Sjamanistische drums. Het eerste nummer is een levendige chakraversterkende meditatie van slechts tien minuten, perfect voor als de t..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Shoreline Serenity Paul Anthony Adams
Nieuw
Shoreline Serenity Paul Anthony Adams Ik heb altijd van de kust gehouden, vooral van het gevoel van vrijheid en openheid van ruimte dat je daar ervaart. Ik denk dat het iets is dat velen van ons delen, vooral als je er, zoals ik, ver vandaan woont. Daarom besloot ik een verzameling stukken te schrij..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Malunga Malur Mariposa Spread Your Wings
Nieuw
Malunga Malur Mariposa Spread Your WingsDe muziek van Malunga Malur raakt de ziel en opent het hart. Geïmproviseerd vanuit het moment ontstaan spontane variaties in een zielentaal, begeleid door warme gitaarklanken. Malunga Malur wil met haar muziek het hart van mensen raken en hen weer in contact b..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Shankari Susanne Hill Mantras for Peace & Joy
Nieuw
Shankari Susanne Hill Mantras for Peace & JoyVrede en vreugde zijn de overheersende thema's van het derde mantra-album van zangeres en multi-instrumentaliste Shankari Susanne Hill. Met "Mantras for Peace & Joy" heeft ze opnieuw een werk gecreëerd waarop al haar muzikale invloeden te horen zijn. Naas..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire Editie
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Chakra Sounds 2023 Planetaire EditieEen gevoelige muzikale reis naar de huidige van de energie en mogelijkheden van de chakra's in het Aquariustijdperk met Oude Tibetaanse & Japanse klankschalen, PAISTE Planet Gongs en Sound Creation Gongs, Elven Sound Beads, Chimes en Sphere Sounds. Het word..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Sayama Water Spirit 2023 Emoto Editie
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Water Spirit 2023 Emoto EditieVan de golf in de oceaan naar de regendruppel naar de bron, die uitmondt in een stroom en rivier om zich uiteindelijk te herenigen met de zee. Deze muzikale reis op Tibetaanse klankschalen, bamboefluiten en gongs wordt harmonieus omlijst door energieke natuurgelu..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Wychazel Aurora
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel AuroraWaan je in een schemerwereld van zuivere witte sneeuw waar het poollicht zijn kosmische licht over de hemel verspreidt. Om je heen vermengen de geluiden van ijsbergen die door de oceaan drijven zich met een overvloed aan gevoelig zeeleven. Zet de muziek aan, ontspan je en laat je fant..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Medwyn Goodall Storm Dancer
Nieuw
Medwyn Goodall Storm DancerEen elektronisch-Synth-keyboard album voor de tijd waarin we leven. Geïnspireerd door synthpioniers als Jarre en Vangelis, en met invloeden van 'Trance', heeft Medwyn vier lange tracks gemaakt met elk een thema dat tot leven wordt gebracht met geluidsfragmenten, het weer, ..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Michael Reimann Heilmusik zur Aktivierung der Selbstheilungskräfte
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik zur Aktivierung der SelbstheilungskräfteZelfgenezing ervaren we telkens weer: wanneer een wond dichtgaat, we herstellen van geestelijke inspanning of we beginnen ons dagelijks leven met frisse moed tegemoet te treden. Maar stress, slagen van het lot of ons eigen gedrag kunn..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Secret Sky Opium
Nieuw
Merk: Secret Sky
Secret Sky OpiumOpium, het langverwachte vervolg op het gelijknamige debuut van Secret Sky. Met de evocatieve zang van Caroline Lavelle en het meesterlijke gitaarwerk van Brian Hughes weeft Secret Sky een tapijt van pop- en wereldmuziek samen met exotische texturen van de Oud uit het Midden-Oosten, ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Sayama Engel & Devas des Friedens
Nieuw
Merk: Sayama
Sayama Engel & Devas des FriedensEmotionele, harmonieuze instrumentale muziek voor diepe ontspanning, vredesmeditaties en lichtwerk met piano, harp, celesta, strijkers, cello, hobo, bamboefluiten, klankschalen & kristalklanken. Alle melodieën en klanken zijn afgestemd op de frequentie van Venus en d..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Yogeshwara & Amida Gayatri Groove
Nieuw
Yogeshwara & Amida Gayatri GrooveEen muzikale reis door meditatieve, ontroerende en groovy muziek en mantra's. De Gayatri Mantra adresseert het immanente en transcendente goddelijke in de mens en verbindt ons zo met dit innerlijke aspect. De ontroerende en gevoelige stemmen van Amida en Yogeshwara h..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Michael Reimann Heilmusik für Raumenergetisierung
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik für RaumenergetisierungOns huis is gewoonlijk een plaats van kracht, bescherming en regeneratie. Maar onze eigen emoties en handelingen, trillingen van andere mensen of energievelden van de omgeving kunnen het evenwicht van de huiselijke oase van welzijn aantasten. Daardoor..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Wychazel Wild Orchid
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel Wild Orchid A peaceful musical journey into the mystical and exotic world of the Far East. Enticing Oriental themes against an immersive backdrop of natural sounds invite you to take a time out and simply relax. Instruments include GuZheng, Koto & Yangqin, Bamboo Flutes, Gamelan, Bowls, Bel..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Merk: Ajeet Kaur
Ajeet Kaur Voices like Rain - Live Voices Like Rain' is Ajeet's first live album. The album title describes the sound of the many wonderful voices in the audience at her concerts which unite to form a stream of sound: the stream that brings life and which the plants need to blossom. The recordings a..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Loveis and Jay Vidmahe - We Meditate On
Nieuw
Loveis and Jay Vidmahe - We Meditate On For each deity in Hinduism there is a so-called Gayatri Mantra, with which the energy of the corresponding divine aspect is invoked. Vidma-he - We meditate on", the second album by Loveis & Jay, is based on these sacred Sanskrit texts and gives them musical fo..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Medwyn Goodall The Very Best of Medicine Woman 1 -7  2CD Box
Nieuw
Medwyn Goodall The Very Best of Medicine Woman 1 -7 2CD BoxA very special DOUBLE album. 1 hour 40 mins approx long. The very best of the Medicine Woman series. Remastered tracks to improve sound quality. A unique opportunity to journey through the cream of the series. The tracks are in chronologica..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Medwyn Goodall Stepping Stone 2 The Best of Medwyn 2017 - 2022
Nieuw
Medwyn Goodall Stepping Stone 2 The Best of Medwyn 2017 - 2022 The Best of Medwyn Goodall 2017-2022. (Also available is 'Stepping Stones 1' covering the years 2000-2017) The very best tracks from all the albums that have been released since the last best of album - 'Stepping Stones 2000-2017'. Over ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Midori Son of Merlin
Nieuw
Merk: Midori
Midori Son of Merlin The legend continues... music that stirs the imagination with a cinematic flair including celtic and medieval instruments that reminds us of great epics like ‘Game of Thrones’ and ‘Lord of the Rings’. Tracklist Midori Son of Merlin :01 Prologue 00:10:1402 The Legend Continues 00..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Logos Renaissance
Nieuw
Merk: Logos
Logos Renaissance Meer info volgtLaat in jezelf verschijnen als een wedergeboorte, het lichtende pad van de nieuwe innerlijke wereld. Leef en voel in de diepten van het zijn, de symfonie die alle zoetheid en welzijn van het ontvangen van dit moment uitdrukt. Hier omhult de muziek van de ziel, gec..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Wychazel Pagan Priestess
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel Pagan Priestess A third musical journey inspired by Norse myth and legend. “Pagan Priestess” is an atmospheric blend of Celtic and Gaelic musical influences, inviting you to step once more into the domain of ancient Norse gods, pagan landscapes and the revered tree of life: Yggdrasil. Instr..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Deuter Mysterium
Bestseller
Merk: Deuter
Deuter Mysterium Mysterium neemt je mee naar een rijk voorbij tijd en ruimte. Elk nummer is een verborgen juweeltje, uitgekozen uit Deuters erfenis van tijdloze composities. Als meester-alchemist van meditatieve muziek weeft Deuter helende frequenties van geluid en stilte om een directe verbinding m..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Midori Music with Sounds of the Forest
Nieuw
Merk: Midori
Midori Music with Sounds of the Forest 50mins of continuous gentle music with the sounds of the forest. Perfect for deep relaxation, anti-stress, and all healing therapies. Tracklist Midori Music with Sounds of the Forest :01 Music with Forest Sounds [CD] 00:50:46..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Medwyn Goodall Medicine Woman SEVEN
Nieuw
Medwyn Goodall Medicine Woman SEVEN One of the most successful new age instrumental series continues with SEVEN. The seventh album in the series. However, Seven is a number of great power, a magical number, a lucky number, a number of psychic and mystical powers, of secrecy and the search  for inner..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Michel Pepe La Vallee Celeste
Nieuw Bestseller
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Vallee Celeste La Vallée Céleste' is een uitnodiging tot de sereniteit en om het heilige licht van onze innerlijke zon uit te stralen, die leven ademt en uitgaat van ons hart. Michel Pépé biedt ons hier een muziek van onmetelijkheid, die met verrukking herinnert aan de diepe vreugde w..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Michael Reimann Kolloidales Silizium
Nieuw
Michael Reimann Kolloidales Silizium Meer info volgt Tracklist Michael Reimann Kolloidales Silizium :..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Michael Reimann Kolloidal Collection 5CDs-Set
Nieuw
Michael Reimann Kolloidal Collection 5CDs-SetDieses Set beinhaltet alle 5 CDs aus dieser Serie zum Sparpreis! CD1 Kolloidales SilberDie Musik auf dieser CD arbeitet mit der Schwingungsfrequenz von reinem Silber, die jede noch so kleine Zelle des Körpers erreicht. Das ist vergleichbar mit den Partike..
€96,99
Excl. BTW:€80,16
Merk: GrooVision
GrooVision Inspiration Groovision's second album "Inspiration" spans a wide dynamic range inspired by the phases of the 5 rhythms according to Gabrielle Roth. As music therapists, the two multi-instrumentalists know how to develop their music in connection with the dancers and to complete it in comp..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Abi Linden
Abi Linden Lightness Klanggeschichten, Atmosphären und Melodien zum Meditieren und Nachfühlen von Abi Linden.'Lightness' vermittelt das Gefühl von bleibender Schönheit und schafft einen offenen Raum für Leichtigkeit und tiefen Frieden. Über einer sich wandelnden Klangatmosphäre mit sanftem Vokalgesa..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Michael Reimann Heilmusik zur Befreiung aus der Depression
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik zur Befreiung aus der Depression Meer info volgt Tracklist Michael Reimann Heilmusik zur Befreiung aus der Depression :01 Depression ade 00:03:3002 Mut aufbauen 00:05:5203 Ruhe in der Mitte des Sturms 00:20:3304 Frieden finden 00:09:4505 Kraft aus Mutter Erde 00:05:1506 Frö..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Orion Heart of the Wolf
Nieuw
Merk: Orion
Orion Heart of the Wolf The enchanting tale of two wolf cubs growing up together, learning the ways of the wild and exploring the wilderness. Tracklist Orion Heart of the Wolf :01 Before The Cub 00:07:2502 Nacido a la Vida 00:07:0303 Sweet Mysteries 00:07:1804 When Both Sides Meet 00:07:2405 Wild He..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Wychazel Hang Drum Harmony
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel Hang Drum Harmony Since its debut around 20 years ago, the Hang Drum has developed a growing following among niche musicians and sound therapists. This album invites you to experience some of the immersive and hypnotic sound qualities of this unusual instrument for yourself. Instruments inc..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Lucinda Drayton (Bliss) Find Your Own Ground
Nieuw
Lucinda Drayton (Bliss) Find Your Own Ground This album is a really classy piece of work. Some of the UK’s finest musicians grace its songs, Lucinda’s lyrics are as always deep and moving. The production by Marcus Cliffe ranges from 80’s pop to delicate guitar ballads and Celtic soundscapes. For bot..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Andy Rogers
Andy Rogers Finding Calm Piano, Strings, Keyboards and singing bowls with gentle sounds of nature combined in an hour of calming tranquil music to calm and soothe the soul. Tracklist Andy Rogers Finding Calm :01 The Distant Horizon 00:06:0902 A Time For Peace 00:06:3903 At The Water's Edge 00:06:060..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Midori Excalibur Awakens
Nieuw
Merk: Midori
Midori Excalibur Awakens A Legend reborn with the first album ‘Son of Merlin’ continues with this fantasy, celtic music as the sword of Arthur reawakens. Tracklist Midori Excalibur Awakens :01 Avalon 00:08:3702 The Lady Of The Lake 00:09:1803 Awake Ye Souls 00:10:5304 Truth & Justice 00:12:2805 Lega..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code Volume 4
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Vol. 4 Op Boeddha Code Volume 4 draait helemaal om de energie van aankomst, die in de liedjes tot uiting komt door de verscheidenheid aan geluiden. Deze verscheidenheid aan geluiden, gedragen door warme melodieën en diepe trillingen, is bedoeld om de haven van het leven te verte..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Steve McDonald A Soul in the Making
Nieuw
Steve McDonald A Soul in the Making A Soul in the Making offers original compositions as well as some beautifully interpreted cover songs. While the original songs tell of the historic glory days of Scotland as we know it from Steve, this CD also includes remakes of some well-known classics. With an..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Patrick Kelly Above the Clouds
Nieuw
Patrick Kelly Above the Clouds Patrick Kelly heeft met Above de Clouds weer een waar meesterwerk gecreëerd. Patrick creëert een majestueus breed canvas van geluid dat onmiddellijk opbeurend, inspirerend en bijna buitenaards van aard is. Prachtige grootse soundscapes, melodieën en keyboards spelen me..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Oriom
Oriom Roots of DeliveranceRainer von Vielen, zanger van de gelijknamige band en frontman van ORANGE brengt een nieuw solo-album uit. Het bijzondere eraan: elk nummer is gebaseerd op planetaire frequenties en het ritme pulseert in de maat van het betreffende hemellichaam. Sterren Dansen! Dub techno, ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 3. De melodieën van Buddha Code Vol. 3 worden gekenmerkt door hun bijzondere lichtheid, die tegelijkertijd wordt gedragen door een diepe kracht - als een kolibrie die zich met zijn krachtige en snelle kleppen gemakkelijk door de lucht beweegt. Met dit album willen we mens..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 2. De reis van de "sleutels tot mindfulness" gaat verder: With Buddha Code Vol. 2, het tweede deel van de serie meditatiemuziek. Geïnspireerd door een jaar van transformatie en verandering, wordt de kleurrijke diversiteit van het leven, met al zijn facetten, weerspiegeld ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Tim Vogt Buddha Code Volume 1
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 1.De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepgewortelde meditaties, zod..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Phil Thornton The Collection 1990-2020
Nieuw
Phil Thornton The Collection 1990-2020Phil is een enthousiaste tovenaar van sonische visioenen en heeft tot op heden meer dan 50 solo albums geschreven en geproduceerd, evenals vele best verkopende samenwerkingen, met een gecombineerde verkoop van meer dan twee miljoen albums wereldwijd. Als veelgep..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Yogeshwara and Amida I Hear Your VoiceJaren van het chanten van de goddelijke namen en mantra's creëren een eeuwig gebed vanuit het hart. Yogeshwara & Amida drukken deze innerlijke stem van toewijding en liefde uit in Kirtan-muziek en -liederen. De cd is opgenomen samen met uitstekende muzikante..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Michael Reimann Leber Aktivierung.Versterkende melodieën: Naast de leverfrequentie is ook de pure DNA-frequentie verweven in het eerste stuk Peace. "Vreugde" bevat ook de ijzeren vibratie, "vrijheid" een flexibele theta-vibratie met een ontspannende werking. Het boekje bevat drie meditaties en een b..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Medwyn Goodall The WolfstoneEen euforische gepassioneerde viering van onze oude wortels. Mystiek, dramatisch en inspirerend. Misschien wel het allerbeste Keltische, gestileerde album dat Medwyn heeft geproduceerd. Ierse Fluit, Tin Whistle, Uillean Pipes, Viool, Dulcimer, oude drums, Koor, Viking &am..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Medwyn Goodall Learning to be FreeCatchy melodieën, opzwepende, positieve muziek die een vrolijk voetkloppend tegengif creëert voor de tijd die we doormaken. Tokkelende gitaren, elektrische gitaar en keyboards, fluit vormen een organische mix van akoestisch gespeelde instrumenten en prachtige keyboa..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Marina Ray
Marina Ray Rainbows for BreakfastDe 'Feminine Voice of the Native Flute' speelt betoverende melodieën, begeleid door Chris Rosser op Yamaha-vleugel en akoestische gitaar. Elke noot in deze muziek is een gebed voor een terugkeer naar vrede. Hartverwarmende muziek voor helende kunsten, ontspanning en ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ajeet Kaur
Ajeet Kaur Indigo SeaIndigo Sea is een ontmoeting van wateren, waarbij Ajeet's roots in Ierse liederen worden verweven met een intieme en eerlijke poëtische reis. Dit zelf geproduceerde album verzamelt wereldberoemde muzikanten, waaronder Leahsong & Chloe Smith van Rising Appalachia, Minük en Se..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ajeet Kaur
Ajeet Kaur LunarElke fase van de maancyclus heeft een essentie en een gevoel. Deze vier nummers verkennen de energie van elke fase; wassend, vol, afnemend en duisternis of schaduw. Hoewel dit tastbare uitdrukkingen zijn in de lucht hierboven, weerspiegelen ze ook de stemmingen en toestanden in ons e..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
1 - 62 van 62 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie