Menu
Winkelwagen

Nieuwe Releases

De nieuwe cd releases die de afgelopen tijd zijn toegevoegd aan ons assortiment.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Andy Rogers The Ambient Forest
Nieuw
Merk: Andy Rogers
Andy Rogers The Ambient ForestGeïnspireerd door de eeuwenoude bossen van The Forest of Dean in Gloucestershire en de prachtige natuurreservaten van het Gower Peninsula in Zuid-Wales is dit een cd waar de natuurlijke geluiden van het bos naadloos samensmelten met relaxte piano, keyboar..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Logos Esprits de Nature
Nieuw
Merk: Logos
Logos Esprits de NatureOntroerend, hemels, het voelt aan alsof je in midden in een heilige ruimte staat midden in de natuur staat. Reizend over de landen en paden van zijn innerlijke zelf, drukt de muzikale ziel van Logos (Stephen Sicard) zijn ontmoetingen uit met de spirits, deva;s van de natuur di..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall Rhythm of the Ancients Volume 2
Nieuw
Medwyn Goodall Rhythm of the Ancients Volume 2Op reis door de tijd met dit  Rhythm of the Ancients Volume 2 van Medwyn Goodall, voel de mystieke ritmes van de verdwenen steden in de jungle.  De muziek heeft een vrij hoog ritme en zal je absoluut een vorm van energie geven. Het perfecte teg..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Heilmusik für Mutter Erde
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik für Mutter ErdeOpgenomen in 432 Hertz! We kunnen goed doen voor Moeder Aarde en genezing bewerkstelligen - met onze gedachten, gevoelens en daden. We worden ondersteund door Michael Reimann's muziek met hoge vibratie, die de ideale begeleiding is voor ceremonies, meditaties..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Heilmusik für Tiere
Nieuw
Michael Reimann Heilmusik für TiereKalmerende en helende geluiden voor dieren en mensen zijn een noviteit in het hedendaagse muzieklandschap. Om dit te bereiken gebruikte Michael Reimann een basisstemming van 444 Hertz en een speciale frequentie van 111 Hertz door het hele stuk heen, met af en toe e..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Paul Sills A Quiet Mind
Nieuw
Merk: Paul Sills
Paul Sills A Quiet MindWe hebben allemaal die 'ik-tijd' nodig om onze dag weer in balans te brengen. Of we nu in onze favoriete stoel een boek lezen, knutselen of gewoon op de bank liggen en een dutje doen. A Quiet Mind is de perfecte muzikale achtergrond voor elk moment dat je alleen bent.Tracklist..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Renee Sunbird Namo Amitabha
Nieuw
Renee Sunbird Namo AmitabhaRenee Sunbird uit Wenen brengt ons positieve vibraties met haar prachtige stem en geeft ons lichtpuntjes in stormachtige tijden Namo Amitabha is ideaal als begeleiding bij yogabeoefening. De eerste mantra op de CD is de Brahma Stotram en is geschikt voor een mindful ademha..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Snatam Kaur Heartflow
Nieuw
Merk: Snatam Kaur
Snatam Kaur HeartflowDeze nieuwste cd van Snatam, Heartflow, met zijn organische, zielstrelende live-gevoel, mengt naadloos traditionele kirtanmuziek uit Noord-India, geestverruimende hymnen, volksmelodieën en diep persoonlijke composities. Heartflow werd opgenomen in El Desierto Casa Estudio in Mex..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Wendy Grondzil Water and Starlight
Nieuw
Wendy Grondzil Water and StarlightWater and Starlight is de debuut-cd van van Wendy is geïnspireerd door onze gemeenschappelijke menselijkheid en getuigt van hoop, betekenis en genezing die voortkomen uit de schoonheid van onze gedeelde zwakheid. Etnische, meditatieve zang en toetsen, down..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Wychazel Harmonic Resonance
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel Harmonic ResonanceEen sonische reis door de zeven chakra's, met Tibetaanse schalen en oosterse gezangen tegen een meeslepende achtergrond van evoluerende drones met lage frequenties. Diep ontspannend, aanbevolen voor meditatie, visualisatie en chakrawerk. Continu afspelen zonder stille pauz..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Agnya Chakra Healing Prayer
Nieuw
Merk: Agnya
Agnya Chakra Healing PrayerDompel jezelf diep onder in Agnya's ontroerende, mantra-achtige chakra healing chant. Kosmische planetaire tonen, verweven met een engelenstem, ondersteunen elke intentie om nog intensere kosmische harmonie met je energiecentra te bereiken en diepe vrede te ervaren. (Geen ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Andrew Kinsella Mandala
Nieuw
Andrew Kinsella MandalaEen subtiele mix van space ambient en traditionele instrumentatie neemt de luisteraar mee op een reis door de kosmos, met de mandala als leidend symbool. Het album bevat een betoverend klankpalet van rustgevende pads, traditionele klokken en schalen, en serene fluiten, gemaakt..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Ascendant Destiny John Serrie
Nieuw
Merk: John Serrie
Ascendant Destiny John Serrie "In mijn lange muziekcarrière zijn ruimte en meditatie altijd de zaden van mijn inspiratie geweest. Ascendant Destiny portretteert de getextureerde bewegingen van tijd en afstand die samensmelten tot visionaire ervaringen. Ik breng veel tijd door in diepe meditat..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Baco A Gift of Love
Nieuw
Merk: Baco
Baco A Gift of LoveEen opmerkelijk piano soloalbum van Baco. Nieuwe composities in een klassiek-harmonische stijl die de artistieke kwaliteit van de artiest weerspiegelen. Een genot om met deze muziek te genieten van de goede momenten van het leven. Ook uitermate geschikt als klankondersteuning voor..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Brandon Bays Begleide Meditaties CD
Nieuw
Merk: Brandon Bays
Brandon Bays Begeleide Meditaties Dubbel CD Brandon Bays, schrijfster van de internationale bestseller `De Helende Reis', is n van `s werelds grootste experts op het gebied van heling van lichaam en geest. Haar methode is praktisch, nuchter en krachtig. Haar unieke manier van onderwijzen - van hoe j..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Godafrid GURU Wellness
Nieuw
Merk: Godafrid
Godafrid GURU WellnessOnze voorouders kenden de kracht van de geheime spreuken van de stamoudsten. De genezers, medicijnmannen en sjamanen werden bij hun helende werk ondersteund door ritmische trommels en oude muziekinstrumenten. Deze driedelige akoestische reis naar het land van onze voorouders ka..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Guy Sweens Odin's Raven
Nieuw
Merk: Guy Sweens
Guy Sweens Odin's RavenVoor iedereen die ervan houdt om te verdwalen in stemming, sfeer en culturele diepgang of een echt gevoel van reis door de levende geschiedenis, deze cd faalt nooit om indruk te maken. Guy blinkt uit in het creëren van een soundscape die zo levendig en echt is, het klinkt leve..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Jacob Kyuan Into Silence
Nieuw
Merk: Jacob Kyuan
Jacob Kyuan Into Silence"Mijn muziek is sterk beïnvloed door mijn reizen naar India waar ik in contact kwam met klassieke Indiase muziek, spirituele muziek en de shakuhachi zelf. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en vind het fantastisch om verschillende muzikale landschappen te creëren..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Jane Winther Inner Freedom
Nieuw
Merk: Jane Winther
Jane Winther Inner FreedomInner Freedom' bestaat uit 16 korte en nauwkeurig gecomponeerde klanken, gecombineerd met een positieve affirmatie, die naast een emotionele evenwichtsoefening ook een programma is om de 14 meridianen van het lichaam te corrigeren. De onderliggende motivatie voor het maken ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Klaus Wiese Kalengra
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese KalengraSferen voor contemplatie, meditatie en trance, zeer effectief gecreëerd met stem, citer, tamboura, harmonium en Tibetaanse klankschalen. Ted de Jong is aan boord voor percussie.Tracklist Klaus Wiese Kalengra:01 Manonash 00:31:0302 Desert Flower 00:37:15Total Time 01:08:18Tekst op..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Klaus Wiese Maraccaba
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese MaraccabaEen absolute klassieker van Klaus Wiese! Ambient klanksferen met stem, Tibetaanse klankschalen, citer, drums en tamboura. Ted de Jong doet mee voor percussie. Ideaal voor contemplatie, meditatie en trance.Tracklist Klaus Wiese Maraccaba:01 The Ritual I 00:30:3202 The Ritual II 0..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Massage 1-2-3-4 Stuart Jones (set 4 cds)
Nieuw
Merk: Stuart Jones
Massage 1-2-3-4 Stuart Jones (set 4 cds) Alle 4 Massage cds uit de Therapy Room Serie. Voor een speciale prijs, exclusief voor de klanten van spirituelemuziek.nl. Drie uur topkwaliteit muziek voor massage, ontspanning en genieten. Tracklist Massage cd 1 tm 4 Stuart Jones: CD1 - 01 SensualCD1 - 02 Ba..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Massage 4 Stuart Jones
Nieuw
Merk: Stuart Jones
 Massage 4 Stuart Jones De energie van geluid beïnvloedt je bewustzijnstoestand en Stuart werkt als een "beeldhouwer" die met behulp van geluid de juiste sfeer en energie creëert. Gedurende een lange periode hebben therapeuten zich gerealiseerd dat Stuart een echt vermo..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Medwyn Goodall Still Waters Run Deep
Nieuw
Medwyn Goodall Still Waters Run DeepEen speciale vijf tracks tellende cd uitgave van ­± 30 mins. Bevat de nieuwe tweedelige instrumental 'The Age of Light' Twee nieuwe singles 'Carefree' en 'Still Waters' en de heruitgave van een eerdere single 'Elven'.Tracklist Medwyn Goodall Still Waters Run Deep..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Freude - Solfeggio Heilmusik 396 Hz
Nieuw
Michael Reimann Freude - Solfeggio Heilmusik 396 HzDeze CD staat voor vitaliteit, levenskracht, overleven, veiligheid, lichamelijkheid, in het leven staan en aarding. Het staat voor het element aarde. Het helpt bij het verminderen van angst om te overleven, angst voor verandering, angst om niet bij ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michel Pepe Magnificence
Nieuw
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe MagnificenceMagnificence' is een prachtige compilatie die een selectie van de mooiste muzikale werken van Michel Pépé van 2016 tot 2023 samenbrengt (inclusief een bonustrack gecomponeerd in 2023). Ontdek een rijke en heldere nieuwe Best Of van deze productieve artiest, die al jaren wordt..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Midori and Tim Rock A King for Tomorrow
Nieuw
Midori and Tim Rock A King for TomorrowDe King Arthur Reborn-serie gaat verder na 'Excalibur Awakens' en 'Son of Merlin'. Keltische en orkestrale instrumenten creëren een prachtige fantasiereis door mythe en legende.Tracklist Midori and Tim Rock A King for Tomorrow:01 Uprising 00:10:1302 Birthright ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Mitch Kohn Together Alive - Truth of Now
Nieuw
Merk: Mitch Kohn
Mitch Kohn Together Alive - Truth of NowDit nieuwe "Truth of Now"-album van Mitsch Kohn, Netanel Goldberg & Dror Parker is een ontroerende, ontroerende en levendige muzikale reis. De muziek en de woorden vertellen en reflecteren over de levensgolven van de ziel, de golven die over ons allemaal ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Pauls Sills Pulse
Nieuw
Merk: Pauls Sills
Pauls Sills PulseOpbeurend, inspirerend en vol energie. Een elektronische sfeer vermengt zich met een new age achtergrond, waardoor je wordt ondergedompeld in een soundscape van sfeer en beats.Tracklist Pauls Sills Pulse:01 Pulse 00:08:2702 Spaces Between 00:05:3603 Silent Runner 00:05:1204 Transien..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Piano Et Relaxation John Buckley
Nieuw
Merk: John Buckley
Piano Et Relaxation John Buckley John Buckley heeft de perfecte muziek gecreëerd om aan de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen en te ontspannen. Leun achterover, sluit je ogen en droom van die speciale geheime plek waar je alle stress van het dagelijkse leven buiten kunt sluiten. Loop zacht..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha CodeDuizenden jaren lang hebben de geluiden van sjamanistische fluiten en trommels mensen begeleid op hun spirituele reis. Wanneer de fluitklanken de stem van de natuur vertegenwoordigen, samen met de drums als de hartslag van de aarde, kan er een diepe verbindin..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha CodeAlles is energie en is verbonden met onszelf, ons lichaam en ons energiesysteem en de hele kosmos. We zijn energiewezens die kunnen resoneren met verschillende frequenties. Dit kan diepgaande processen in ons op gang brengen. Met name de Solfeggio-frequen..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Tom Kenyon
Tom Kenyon Lichtmedizin der Hathoren Solares HolonWe kunnen je op dit moment veel tools aanbieden, maar we hebben voor de Solar Holon gekozen omdat het een vorm van etherisch vuur is, pure zonne-energie. En het is in staat om tegelijkertijd het bewustzijn te zuiveren en te transformeren. Het is een ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Wychazel A Brighter Dawn
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel A Brighter DawnEen opzwepende mix van ontspannende muzikale thema's en zachte hypnotiserende ritmes met invloeden uit zowel westerse als oosterse culturen. Instrumenten zijn onder andere bamboefluiten, Aziatische percussie, Tibetaanse schalen, hangdrums, vocale gezangen, synths & samples en..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Wychazel The Temple of Hathor
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel The Temple of HathorLevendige hypnotiserende ritmes, mysterieuze atmosferische effecten en evoluerende Midden-Oosterse thema's nodigen je uit om in de wereld van het oude Egypte te stappen. Aanbevolen voor ontspanning, visualisatie en reizen van de verbeelding. Dit is een album dat continu ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Wychazel Aurora
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel AuroraWaan je in een schemerwereld van zuivere witte sneeuw waar het poollicht zijn kosmische licht over de hemel verspreidt. Om je heen vermengen de geluiden van ijsbergen die door de oceaan drijven zich met een overvloed aan gevoelig zeeleven. Zet de muziek aan, ontspan je en laat je fant..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall Storm DancerEen elektronisch-Synth-keyboard album voor de tijd waarin we leven. Geïnspireerd door synthpioniers als Jarre en Vangelis, en met invloeden van 'Trance', heeft Medwyn vier lange tracks gemaakt met elk een thema dat tot leven wordt gebracht met geluidsfragmenten, het weer, ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Wychazel
Wychazel Wild Orchid A peaceful musical journey into the mystical and exotic world of the Far East. Enticing Oriental themes against an immersive backdrop of natural sounds invite you to take a time out and simply relax. Instruments include GuZheng, Koto & Yangqin, Bamboo Flutes, Gamelan, Bowls, Bel..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Medwyn Goodall Stepping Stone 2 The Best of Medwyn 2017 - 2022 The Best of Medwyn Goodall 2017-2022. (Also available is 'Stepping Stones 1' covering the years 2000-2017) The very best tracks from all the albums that have been released since the last best of album - 'Stepping Stones 2000-2017'. Over ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Leber Aktivierung.Versterkende melodieën: Naast de leverfrequentie is ook de pure DNA-frequentie verweven in het eerste stuk Peace. "Vreugde" bevat ook de ijzeren vibratie, "vrijheid" een flexibele theta-vibratie met een ontspannende werking. Het boekje bevat drie meditaties en een b..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall The WolfstoneEen euforische gepassioneerde viering van onze oude wortels. Mystiek, dramatisch en inspirerend. Misschien wel het allerbeste Keltische, gestileerde album dat Medwyn heeft geproduceerd. Ierse Fluit, Tin Whistle, Uillean Pipes, Viool, Dulcimer, oude drums, Koor, Viking & K..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall Learning to be FreeCatchy melodieën, opzwepende, positieve muziek die een vrolijk voetkloppend tegengif creëert voor de tijd die we doormaken. Tokkelende gitaren, elektrische gitaar en keyboards, fluit vormen een organische mix van akoestisch gespeelde instrumenten en prachtige keyboa..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Marina Ray
Marina Ray Rainbows for BreakfastDe 'Feminine Voice of the Native Flute' speelt betoverende melodieën, begeleid door Chris Rosser op Yamaha-vleugel en akoestische gitaar. Elke noot in deze muziek is een gebed voor een terugkeer naar vrede. Hartverwarmende muziek voor helende kunsten, ontspanning en ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
1 - 47 van 47 (1 pagina's)