Menu
Winkelwagen

Nieuwe Releases

De nieuwe cd releases die de afgelopen tijd zijn toegevoegd aan ons assortiment.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Brandon Bays Begleide Meditaties CD
Nieuw
Merk: Brandon Bays
Brandon Bays Begleide Meditaties Dubbel CD Brandon Bays, schrijfster van de internationale bestseller `De Helende Reis', is n van `s werelds grootste experts op het gebied van heling van lichaam en geest. Haar methode is praktisch, nuchter en krachtig. Haar unieke manier van onderwijzen - van hoe je..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Dreaming By The Stream
Nieuw
Merk: Solitudes
Dreaming By The Stream Droom weg bij de vredige harmonie van muziek en de natuurlijke geluiden van een zacht stromende bosbeek. (CD is beperkt leverbaar!) Tracklist Dreaming By The Stream: 01 The Crystal Path 00:06:5002 So Softly Flows 00:06:4103 Through Glorious Realms 00:06:1204 Within the Mind 00..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Massage 4 Stuart Jones
Nieuw
Merk: Stuart Jones
 Massage 4 Stuart Jones De energie van geluid beïnvloedt je bewustzijnstoestand en Stuart werkt als een "beeldhouwer" die met behulp van geluid de juiste sfeer en energie creëert. Gedurende een lange periode hebben therapeuten zich gerealiseerd dat Stuart een echt vermo..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Piano Et Relaxation John Buckley
Nieuw
Merk: John Buckley
Piano Et Relaxation John Buckley John Buckley heeft de perfecte muziek gecreëerd om aan de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen en te ontspannen. Leun achterover, sluit je ogen en droom van die speciale geheime plek waar je alle stress van het dagelijkse leven buiten kunt sluiten. Loop zacht..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha CodeDuizenden jaren lang hebben de geluiden van sjamanistische fluiten en trommels mensen begeleid op hun spirituele reis. Wanneer de fluitklanken de stem van de natuur vertegenwoordigen, samen met de drums als de hartslag van de aarde, kan er een diepe verbindin..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha CodeAlles is energie en is verbonden met onszelf, ons lichaam en ons energiesysteem en de hele kosmos. We zijn energiewezens die kunnen resoneren met verschillende frequenties. Dit kan diepgaande processen in ons op gang brengen. Met name de Solfeggio-frequen..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Agnya Chakra Healing Prayer
Nieuw
Merk: Agnya
Agnya Chakra Healing PrayerDompel jezelf diep onder in Agnya's ontroerende, mantra-achtige chakra healing chant. Kosmische planetaire tonen, verweven met een engelenstem, ondersteunen elke intentie om nog intensere kosmische harmonie met je energiecentra te bereiken en diepe vrede te ervaren. (Geen ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Andrew Kinsella Mandala
Nieuw
Andrew Kinsella MandalaEen subtiele mix van space ambient en traditionele instrumentatie neemt de luisteraar mee op een reis door de kosmos, met de mandala als leidend symbool. Het album bevat een betoverend klankpalet van rustgevende pads, traditionele klokken en schalen, en serene fluiten, gemaakt..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Baco A Gift of Love
Nieuw
Merk: Baco
Baco A Gift of LoveEen opmerkelijk piano soloalbum van Baco. Nieuwe composities in een klassiek-harmonische stijl die de artistieke kwaliteit van de artiest weerspiegelen. Een genot om met deze muziek te genieten van de goede momenten van het leven. Ook uitermate geschikt als klankondersteuning voor..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Godafrid GURU Wellness
Nieuw
Merk: Godafrid
Godafrid GURU WellnessOnze voorouders kenden de kracht van de geheime spreuken van de stamoudsten. De genezers, medicijnmannen en sjamanen werden bij hun helende werk ondersteund door ritmische trommels en oude muziekinstrumenten. Deze driedelige akoestische reis naar het land van onze voorouders ka..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Guy Sweens Odin's Raven
Nieuw
Merk: Guy Sweens
Guy Sweens Odin's RavenVoor iedereen die ervan houdt om te verdwalen in stemming, sfeer en culturele diepgang of een echt gevoel van reis door de levende geschiedenis, deze cd faalt nooit om indruk te maken. Guy blinkt uit in het creëren van een soundscape die zo levendig en echt is, het klinkt leve..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Jacob Kyuan Into Silence
Nieuw
Merk: Jacob Kyuan
Jacob Kyuan Into Silence"Mijn muziek is sterk beïnvloed door mijn reizen naar India waar ik in contact kwam met klassieke Indiase muziek, spirituele muziek en de shakuhachi zelf. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en vind het fantastisch om verschillende muzikale landschappen te creëren..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Klaus Wiese Kalengra
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese KalengraSferen voor contemplatie, meditatie en trance, zeer effectief gecreëerd met stem, citer, tamboura, harmonium en Tibetaanse klankschalen. Ted de Jong is aan boord voor percussie.Tracklist Klaus Wiese Kalengra:01 Manonash 00:31:0302 Desert Flower 00:37:15Total Time 01:08:18Tekst op..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Klaus Wiese Maraccaba
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese MaraccabaEen absolute klassieker van Klaus Wiese! Ambient klanksferen met stem, Tibetaanse klankschalen, citer, drums en tamboura. Ted de Jong doet mee voor percussie. Ideaal voor contemplatie, meditatie en trance.Tracklist Klaus Wiese Maraccaba:01 The Ritual I 00:30:3202 The Ritual II 0..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Massage 1-2-3-4 Stuart Jones (set 4 cds)
Nieuw
Merk: Stuart Jones
Massage 1-2-3-4 Stuart Jones (set 4 cds) Alle 4 Massage cds uit de Therapy Room Serie. Voor een speciale prijs, exclusief voor de klanten van spirituelemuziek.nl. Drie uur topkwaliteit muziek voor massage, ontspanning en genieten. Tracklist Massage cd 1 tm 4 Stuart Jones: CD1 - 01 SensualCD1 - 02 Ba..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Medwyn Goodall Still Waters Run Deep
Nieuw
Medwyn Goodall Still Waters Run DeepEen speciale vijf tracks tellende cd uitgave van ­± 30 mins. Bevat de nieuwe tweedelige instrumental 'The Age of Light' Twee nieuwe singles 'Carefree' en 'Still Waters' en de heruitgave van een eerdere single 'Elven'.Tracklist Medwyn Goodall Still Waters Run Deep..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Michael Reimann Freude - Solfeggio Heilmusik 396 Hz
Nieuw
Michael Reimann Freude - Solfeggio Heilmusik 396 HzDeze CD staat voor vitaliteit, levenskracht, overleven, veiligheid, lichamelijkheid, in het leven staan en aarding. Het staat voor het element aarde. Het helpt bij het verminderen van angst om te overleven, angst voor verandering, angst om niet bij ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Michel Pepe Magnificence
Nieuw
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe MagnificenceMagnificence' is een prachtige compilatie die een selectie van de mooiste muzikale werken van Michel Pépé van 2016 tot 2023 samenbrengt (inclusief een bonustrack gecomponeerd in 2023). Ontdek een rijke en heldere nieuwe Best Of van deze productieve artiest, die al jaren wordt..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Midori and Tim Rock A King for Tomorrow
Nieuw
Midori and Tim Rock A King for TomorrowDe King Arthur Reborn-serie gaat verder na 'Excalibur Awakens' en 'Son of Merlin'. Keltische en orkestrale instrumenten creëren een prachtige fantasiereis door mythe en legende.Tracklist Midori and Tim Rock A King for Tomorrow:01 Uprising 00:10:1302 Birthright ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Mitch Kohn Together Alive - Truth of Now
Nieuw
Merk: Mitch Kohn
Mitch Kohn Together Alive - Truth of NowDit nieuwe "Truth of Now"-album van Mitsch Kohn, Netanel Goldberg & Dror Parker is een ontroerende, ontroerende en levendige muzikale reis. De muziek en de woorden vertellen en reflecteren over de levensgolven van de ziel, de golven die over ons allem..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Pauls Sills Pulse
Nieuw
Merk: Pauls Sills
Pauls Sills PulseOpbeurend, inspirerend en vol energie. Een elektronische sfeer vermengt zich met een new age achtergrond, waardoor je wordt ondergedompeld in een soundscape van sfeer en beats.Tracklist Pauls Sills Pulse:01 Pulse 00:08:2702 Spaces Between 00:05:3603 Silent Runner 00:05:1204 Transien..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Wychazel A Brighter Dawn
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel A Brighter DawnEen opzwepende mix van ontspannende muzikale thema's en zachte hypnotiserende ritmes met invloeden uit zowel westerse als oosterse culturen. Instrumenten zijn onder andere bamboefluiten, Aziatische percussie, Tibetaanse schalen, hangdrums, vocale gezangen, synths & samples en..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Wychazel The Temple of Hathor
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel The Temple of HathorLevendige hypnotiserende ritmes, mysterieuze atmosferische effecten en evoluerende Midden-Oosterse thema's nodigen je uit om in de wereld van het oude Egypte te stappen. Aanbevolen voor ontspanning, visualisatie en reizen van de verbeelding. Dit is een album dat continu ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Wychazel Aurora
Nieuw
Merk: Wychazel
Wychazel AuroraWaan je in een schemerwereld van zuivere witte sneeuw waar het poollicht zijn kosmische licht over de hemel verspreidt. Om je heen vermengen de geluiden van ijsbergen die door de oceaan drijven zich met een overvloed aan gevoelig zeeleven. Zet de muziek aan, ontspan je en laat je fant..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Medwyn Goodall Storm Dancer
Nieuw
Medwyn Goodall Storm DancerEen elektronisch-Synth-keyboard album voor de tijd waarin we leven. Geïnspireerd door synthpioniers als Jarre en Vangelis, en met invloeden van 'Trance', heeft Medwyn vier lange tracks gemaakt met elk een thema dat tot leven wordt gebracht met geluidsfragmenten, het weer, ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Wychazel
Wychazel Wild Orchid A peaceful musical journey into the mystical and exotic world of the Far East. Enticing Oriental themes against an immersive backdrop of natural sounds invite you to take a time out and simply relax. Instruments include GuZheng, Koto & Yangqin, Bamboo Flutes, Gamelan, Bowls, Bel..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Medwyn Goodall Stepping Stone 2 The Best of Medwyn 2017 - 2022 The Best of Medwyn Goodall 2017-2022. (Also available is 'Stepping Stones 1' covering the years 2000-2017) The very best tracks from all the albums that have been released since the last best of album - 'Stepping Stones 2000-2017'. Over ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Michael Reimann Leber Aktivierung.Versterkende melodieën: Naast de leverfrequentie is ook de pure DNA-frequentie verweven in het eerste stuk Peace. "Vreugde" bevat ook de ijzeren vibratie, "vrijheid" een flexibele theta-vibratie met een ontspannende werking. Het boekje bevat drie meditaties en een b..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Medwyn Goodall The WolfstoneEen euforische gepassioneerde viering van onze oude wortels. Mystiek, dramatisch en inspirerend. Misschien wel het allerbeste Keltische, gestileerde album dat Medwyn heeft geproduceerd. Ierse Fluit, Tin Whistle, Uillean Pipes, Viool, Dulcimer, oude drums, Koor, Viking &am..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Medwyn Goodall Learning to be FreeCatchy melodieën, opzwepende, positieve muziek die een vrolijk voetkloppend tegengif creëert voor de tijd die we doormaken. Tokkelende gitaren, elektrische gitaar en keyboards, fluit vormen een organische mix van akoestisch gespeelde instrumenten en prachtige keyboa..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Marina Ray
Marina Ray Rainbows for BreakfastDe 'Feminine Voice of the Native Flute' speelt betoverende melodieën, begeleid door Chris Rosser op Yamaha-vleugel en akoestische gitaar. Elke noot in deze muziek is een gebed voor een terugkeer naar vrede. Hartverwarmende muziek voor helende kunsten, ontspanning en ..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1 - 35 van 35 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie