Menu
Winkelwagen

Osho Meditatie

Osho Meditatie.

Alle CD's (muziek / music) van Osho Meditatie vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Osho Meditatie.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Osho Meditations The Complete Collection Osho Active Meditations [16CD-Set]Die komplette OSHO ACTIVE MEDITATIONS Serie auf 16 CDs in einer Box zum Sparpreis!Die beliebten und zeitlosen Meditationen wurde grafisch und musikalisch überarbeitet und stehen erstmalig als einzigartige und wirkungsvolle Me..
€228,99
Excl. BTW:€189,25
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Chakra Breathing Meditation (No Music Yet) Deze actieve meditatie maakt gebruik van diepe, snelle ademhaling en lichaamsbeweging om bewustzijn, vitaliteit en stilte te openen en te brengen in elk van de zeven chakra's en dus in je leven. De begeleidende muziek en bellen onderste..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Chakra Sounds Meditation (No Music Yet)Deze meditatie maakt gebruik van vocale klanken om de chakra's of energiecentra te openen en te harmoniseren, terwijl ze bewust worden. Het kan je in een diepe, vredige, innerlijke stilte brengen, hetzij door je eigen vocale geluiden te mak..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Devavani Meditation Music by DeuterIn deze meditatie beweegt en spreekt een zachte, onbekende taal door de mediterende, die een leeg vat wordt. Het ontspant de geest diep en zorgt voor innerlijke rust. Het kan op elk moment van de dag. Als het 's nachts als laatste wordt gedaan, zorgt het ook v..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Dynamic Meditation (No Music Yet) Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, diepgewortelde patronen in de bodymind die iemand in het verleden gevangen houden, te doorbreken en de vrijheid, het getuigenis, de stilte en de vrede te ervaren die achter die ge..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Golden Light Meditation Music by SanjivaDit is een eenvoudige methode om je energie te transformeren en naar boven te leiden. Het is het beste om het minstens twee keer per dag te doen, elk twintig minuten: 's morgens vlak voor het opstaan ​​en 's avonds vlak voor het slapengaan. De meditatie ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Gourishankar Meditation (No Music Yet)Osho zegt dat als de ademhaling correct wordt gedaan in de eerste fase van deze meditatie, de koolstofdioxide die in de bloedbaan wordt gevormd, je een hoog gevoel zal geven als Gourishankar, Mt. Everest. Deze 'high' wordt meegenomen in de v..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Music by Kai
Osho Heart Meditation Music by KaiIn deze meditatie, gebaseerd op een klein fragment van Atisha, de grondlegger van het Tibetaans boeddhisme, laat je al het lijden - van jezelf en van alle wezens in de wereld - meebewegen op je inkomende adem en je hart bereiken. Het hart kan wonderen doen, het tran..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Kundalini Meditation (No Music Yet)Deze meditatie kan het beste bij zonsondergang of in de late namiddag worden gedaan. Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fasen helpt het rotsachtige wezen te "smelten", overal waar de energiestroom onderdru..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Laughter Meditation Music by GitamDeze meditatie helpt je om te gaan genieten van de kleine dingen van het leven - kinderlijk, vloeibaar, spiegelachtig. De eerste fase is van giechelen en lachen, in de tweede fase aard je jezelf; hierdoor krijgt je dans in de laatste fase een andere kwaliteit. ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Osho Mahamudra Meditation Music by AkashDeze meditatie is een ontmoeting tussen jou en de kosmos, tussen jou en het hele bestaan. Het helpt je op het diepst mogelijke niveau samen te smelten, te smelten en los te laten.Er zijn twee fasen, zonder precieze timing voor elk. Het onderstaande formaat is ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Mandala Meditation Music by DeuterElke cirkel bevat een middelpunt. In de eerste drie fasen van deze energetische en krachtige techniek is centreren het doel, door het creëren van een cirkel van energie. Dan, in de vierde fase, de ontspanning. De meditatie moet worden gedaan met de specifieke ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Nadabrahma Meditation Music by DeuterNadabrahma is de zoemmeditatie - door neuriën en handbewegingen beginnen conflicterende delen van jou op elkaar af te stemmen en breng je harmonie in je hele wezen. Dan, met lichaam en geest volledig bij elkaar, "glijdt u uit hun greep" en wordt u een getuig..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Nataraj Meditation Music by DeuterNataraj is de energie van dans. Dit is dans als een totale meditatie, waarbij alle innerlijke verdeeldheid verdwijnt en een subtiel, ontspannen gewaarzijn blijft. De meditatie moet worden gedaan met de specifieke OSHO Nataraj-meditatiemuziek, die de verschille..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho No-Dimensions Meditation (No Music Yet)Deze actieve centerende meditatie is gebaseerd op soefi-technieken, verder ontwikkeld en uitgebreid door Osho. Gebruikmakend van de ademhaling en een reeks gecoördineerde lichaamsbewegingen gevolgd door wervelingen, wordt je energie gecentr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Osho Prayer Meditation Music by DeuterIn deze meditatie kun je gebed ervaren als een energiefenomeen, geen toewijding aan God maar een samensmelting, een opening. Deze versmelting met energie is gebed. Het verandert je. Een nieuw elan, een nieuw leven begint je te doordringen.Het is het beste om de ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Whirling Meditation (No Music Yet)Wervelen is een oude soefi-techniek. Terwijl je hele lichaam in beweging is, word je je bewust van je hele wezen, de toeschouwer in het centrum, die niet beweegt. Je leert een ongeïdentificeerde getuige te zijn in het midden van de cycloon. Werv..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 17 van 17 (1 pagina's)