Menu
Winkelwagen

Ashana

Merk: Ashana
Ashana All Is ForgivenOp All is Forgiven, zijn de resonerende, zuivere - toon frequenties van pure kwarts en alchemistische kristallen klankschalen op unieke wijze gecombineerd met vocale geluiden, het zingen van mantra’s en liederen. Dit creëert een lichtgevende genezende muziek die diep, rustig en..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ashana
Ashana BelovedLove songs to the heart. Een stem die je raakt, samen met de zingende kristallen klankschalen zorgt het voor een aangename verrassende combinatie. Heerlijk ontspannend, dieprakend, tender. Beloved" blends sacred song, chant, mantra and crystal singing bowls into a musical prayer for th..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ashana
Ashana River Of LightRiver of Light van Ashan is een adembenemende combinatie van Ashana's engelachtige vocalen en 't buitenaardse geluid van kristallen klankschalen. Dit is Ashana's eerste cd geheel gewijd is aan gezangen en hymnen uit de Kundalini yoga en Sikh tradities. Hypnotische heilige woorde..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ashana
Ashana The Illuminated PathThe Illuminated Path van Ashana kreeg in het Yoga Magazine 3 - 2013 een prachtig recentie. Klik op de afbeelding voor deze recentie. The Illuminated Path van Ashana bevat muziek en geschreven instructies voor twee van de meest krachtige Kundalini Yoga Meditaties voor perso..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Ashana
Ashana The Infinite HeartMet The Infinite Heart weet Ashana je opnieuw te raken. Het begint al gelijk met het eerste nummer Everything I am. De unieke combinatie van Ashana haar prachtige stem en de kristallen klankschalen smelten samen tot één warm geheel. Eigenlijk is het niet te beschrijven zo mo..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie