Menu
Winkelwagen

Klankschalen Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Denny Becher
Danny Becher Magical Tibetan Singing Bowls & StonesDanny Becher creëert op Magical Tibetan Singing Bowls & Stones magische klanken van onder meer Tibetaanse en kristallen klankschalen, Thaise bel, Rajasthani granieten tegels, luit en boventoonzang. Naast de helende werking van de klanken, zorgen de ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Deuter
Deuter Tibet Nada Himalaya 2De sublieme harmonische trillingen van de Tibetaanse klankschalen en de gave van Deuter om de puurheid te vangen zorgen ervoor dat de tonen diep resoneren in het hart. Hierdoor wordt de luisteraar gebracht naar een serene en vredevolle wereld. Een reis naar de diepte van ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Various
Gayatri MantraDeze CD is het hoogtepunt van de Authentic Mantras serie. De CD bevat zelfs een korte uitleg van de Gayatri Mantra. Deze mantra is een belangrijke sleutel om contact te maken met het licht. In dit gebed vragen wij de zon om onze geest met zijn stralen te verlichten, opdat het licht van..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Arben Ra
Healing A Journey Crystal Voice Arben RaCrystal and harmonic singing, crystal pyramids, crystal bowls and shamanic drums melt in an unique way leading the listener into the mystical soundscapes of the soul.Tracklist Healing A Journey Crystal Voice & Arben Ra: 1 Before Gaya 6:082 Search 5:423 Desert ..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Merk: David Sun
Joyful Spirit David SunDe inspirerende pianomuziek op dit album laat de zachte tederheid van ontspanning met de sterke dynamiek van passie samenvloeien. De eenvoud van David Sun’s piano composities en arrangementen roept een diepgevoelde weerklank op bij de luisteraar. Zijn muziek wordt beschouwd al..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Klaus Wiese Kalengra
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese KalengraSferen voor contemplatie, meditatie en trance, zeer effectief gecreëerd met stem, citer, tamboura, harmonium en Tibetaanse klankschalen. Ted de Jong is aan boord voor percussie.Tracklist Klaus Wiese Kalengra:01 Manonash 00:31:0302 Desert Flower 00:37:15Total Time 01:08:18Tekst op..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Klaus Wiese Maraccaba
Nieuw
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese MaraccabaEen absolute klassieker van Klaus Wiese! Ambient klanksferen met stem, Tibetaanse klankschalen, citer, drums en tamboura. Ted de Jong doet mee voor percussie. Ideaal voor contemplatie, meditatie en trance.Tracklist Klaus Wiese Maraccaba:01 The Ritual I 00:30:3202 The Ritual II 0..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 1Tracklist Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 1:Titel 1 29:57Titel 2 29:52Total Time: 00:59:49..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 2Tracklist Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 2:Akashi 1 30:06Akashi 2 30:01Total Time: 01:00:07..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 3 (Zen)Tracklist Klaus Wiese Tibetische Klangschalen 3 (Zen):Timeless 60:00Total Time: 01:00:00..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese Tibetische Klangschalen CD 3CDCD1Zwei Phasen á 30 Minuten mit reinen Klängen tibetischer Klangschalen. Klaus Wiese schlägt die Schalen sanft an und lässt ihnen Raum zum Ausschwingen, bis ein erneuter sanfter Anschlag erfolgt. Ein ideales Raum-Klang-Kontinuum zur Begleitung von stillen Me..
€56,99
Excl. BTW:€47,10
Merk: Klaus Wiese
Klaus Wiese Touch Of SilenceTibetan Singing Bowls. Klaus Wiese is bekend als grootmeester van de klankschalen meditatie. Touch of Silence bewijst zijn onvoorstelbare talent, zijn invoelingsvermogen en zijn spiritualiteit op indrukwekkende wijze. Het is nauwelijks voor te stellen welke prestatie gele..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Manu Delago
Made In Silence Manu DelagoDe subtitel is The Secret of Hang Music. De Hang is een nieuw muziekinstrument en dit is de eerste Hang-CD uitgevoerd door de Manu Delago (Oostenrijk). De klanken van dit instrument zal u niet onberoerd laten op deze met deze ritmisch gespeelde Hang-CD van Manu. De Oostenr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Bhakti Music
Mantras In Harmony Bhakti MusicBhakti Music is een groep muzikanten opgericht door Deep. Zij componeert de muziek en schrijft nummers die zijn geïnspireerd door de wijsheid van de Indiase cultuur en teksten uit de Veda. Op dit album staan mantras en spirituele liedjes in close harmonie gezongen en m..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Phil Thornton Pure Crystal BowlsPhil Thornton heeft op Pure Crystal Bowls het pure geluid van kristallen klankschalen geassocieerd met de eigenschappen van 7 verschillende edelstenen die op hun beurt de 7 chakra's vertegenwoordigen. Elke track staat voor een specifieke chakra met een eigen karakter,..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Phil Thornton Pure Tibetan BowlsDe harmonieuze boventoon klanken van Tibetaanse klankschalen worden op dit Pure Tibetan Bowls door Phil Thorthon gebruikt om het achtvoudige pad naar verlichting te volgen door middel van meditatie. De Jhana’s (mediaties) zijn acht stadia in bewustwording die ontstaan..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Surajit Das
Sapta Rasa Surajit Dasseven moods of our mind. Indiase muziek is gebaseerd op twee principes: de raga en tala. Beide worden gebruikt om een stemming op te roepen (rasa). Ons leven wordt elke dag bepaald door stemmingen van waaruit we handelen. Rasa is als de spiegel van het leven en beïnvloedt onze ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Surajit Das
Secret Chants. A Trip To India Surajit DasVan mantras wordt gezegd dat zij ons kunnen helpen bij het bereiken van een doel. Dit kan een opdracht zijn, een voorwerp of iets dat je graag wilt bereiken. Op deze CD staan zeven oude en geheime mantras van Lord Shiva. De verschillende mantra's zijn bedoel..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton A Die Intuition starken Visionen entfaltenDe onaards mooie, delicate en warme tonen van de bergkristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Op basis van de basisfrequentie A helpen ze problemen op het gebied van Intuïtie versterken, visioenen ontwikkelen. Hierdoor zijn z..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton C Halt und Stabilitat in sich selbst findenDe onaards mooie, delicate en warme tonen van de bergkristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Op basis van de basisfrequentie C aarden ze en helpen ze problemen op het gebied van kracht en zelfvertrouwen op te lossen. Hierdo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton DDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Het geluid van deze CD is gebaseerd op de fundamentele frequentie D, die het basisvertrouwen versterkt en helpt bij het oplossen van problemen rond partnerschap en levens..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton FDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. De geluiden van deze CD zijn gebaseerd op de fundamentele frequentie F, die het hartchakra aanpakt en helpt bij het oplossen van problemen met betrekking tot liefde en ba..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton GDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Het geluid van deze CD is gebaseerd op de fundamentele frequentie G, die de geest kalmeert en helpt bij het oplossen van onderwerpen met betrekking tot expressie en commu..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Samaya
Surrender SamayaMantras en Love songs. Vijftien verschillende mantras. Allemaal gezongen in het Sanskrit, in verschillende tempoos. Geniet van de prachtige warme stem van Samaya en Surrender. De gebruikte instrumenten zijn gitaar, sitar, tabla en keyboard. Totale speelduur 60:31.Tracklist Surrender ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 24 van 24 (1 pagina's)