Menu
Winkelwagen

Dieren Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Perry Wood
Animal Healing Perry WoodEen moeilijke titel, maar muzikaal heel bijzonder. Piano en violen geven een krachtige energie, gericht op de hart- en keelchakra. Heel zacht en melodieus. Absoluut bijzonder! Eindelijk weer een meditatieve maar ook healing CD met een duidelijk herkenbare melodie. En toevall..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Animal Healing Volume 2 Stuart JonesAnimal Healing II is door topmuzikant Stuart Jones samen met dierentolk en dieren-healer Margrit Coats tot stand gekomen. Een meer dan waardige opvolger van het deel 1. Misschien nog wel beter dan deel 1, pure rust, ontspanning en healing. Niet alleen voor dieren ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Connecting With Animals Stuart JonesOpnieuw hebben de Engelse muzikant Stuart Jones en Margrit Coates samen een CD uitgebracht speciaal gericht op de gevoelige oren van dieren. Wat een harmonie in klanken, piano en gitaar op zo'n vriendelijke en melodieuze manier gebracht.Tracklist Connecting With A..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Perry Wood
Music For Pets Perry WoodMeditatieve muziek met als hoofd instrument de zachte aanslag van de vleugel. Dieren voelen de kwaliteit van goede New Age muziek even goed als wij dat doen. Een hoesje is maar een hoesje en heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de CD te maken. Maar toevallig is zowel ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 4 van 4 (1 pagina's)