Menu
Winkelwagen

Massage Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Elements For SpaEen heerlijk ontspannende cd dit Elements For Spa, voor die kostbare momenten van sereniteit. Gebruik deze luxueuze soundscape om je eigen spa-moment te creëren of als achtergrond in een professionele omgeving.Tracklist Elements For Spa:1. Lucy's Meditation 6:322. Silent Odessa 8:243..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Stuart Jones
Massage 1 Stuart JonesAan één van de Top-muzikanten op het label van New World Music in Engeland, Stuart Jones, is gevraagd een aantal CD's te componeren, speciaal gericht op een ieder, die masseert. Dit is het eretse deel. Belangrijk voor Stuart is dat er geen harde of onverwachte klanken aanwezig ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Stuart Jones
Therapyroom 3 cd-box. Massage cds 1,2 en 3 voor speciale prijs. Klik op meer informatie voor beluisteren.Drie uur topkwaliteit muziek voor massage, ontspanning en genieten. Massage 1 Massage 2 Massage 3..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Stuart Jones
Massage 2 Stuart Jones Aan één van de Top-muzikanten op het label van New World Music in Engeland, Stuart Jones, is gevraagd 2 CD's te componeren, speciaal gericht op een ieder, die masseert. Dit is deel 2. Belangrijk voor Stuart is dat er geen harde of onverwachte klanken aanwezig mogen zijn. De CD..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Stuart Jones
Massage 3 Stuart JonesAan één van de Top-muzikanten op het label van New World Music in Engeland, Stuart Jones, is gevraagd CD's te componeren, speciaal gericht op een ieder, die masseert. Dit is deel 3. Belangrijk voor Stuart is dat er geen harde of onverwachte klanken aanwezig mogen zijn. De CD mo..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Midori
Midori ReflexologyDit zijn o.a. de voeten, handen, oren, gezicht en de rug. Door middel van speciale druktechnieken op de betreffende reflexzones kan de reflexzonetherapeut de doorbloeding en de energie van de organen, zenuwen en weefsels, die daarin hun reflexpunten hebben, positief beïnvloeden. Hi..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Various
Music for Massage..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Stuart Jones
Pure Love And Light Stuart JonesHet liefst speelt hij verschillende thema's op één CD. Hij gebruikt op Pure Love an Light zijn favoriete instrumenten uiteraard piano, gitaar en soms violen. Elke van de 7 tracks staat los op zichzelf, maar elk met zijn eigen sfeer. Dit is Stuart Jones, zoals hij het ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Llewellyn
Shiatsu LlewellynBij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam. Deze drukpunten komen overeen met de punten, die de Chinese Geneeskunst als punten op meredianen bekend staan. (acupunctuurpunten). S..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Julia Anand
Spa Massage Janina Julia AnandEen mooie muzikale omgeving nodigt u uit om te ontspannen en het direct laten gaan van al uw dagelijkse beslommeringen. Zachte melodieën op piano, cello, citer en toetsenborden combinatie met zachte tabla ritmes en natuurgeluiden. Deze muziek zal u in een ruimte van abs..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 10 van 10 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie