Menu
Winkelwagen

Meditatie Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Deuter
Deuter Nada HimalayaDeze meditatiemuziek voert je weg naar de toppen van de Himalaya. Luister met gesloten ogen en open ziel naar de helende klanken van Tibetaanse schalen en bellen, windchimes, een zacht klaterend bergbeekje en ... stilte.Tracklist Deuter Nada Himalaya:Nada Himalaya 01Nada Himalaya..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Dolphin Meditation Janina ParvatiDolfijnen en walvissen nemen ons mee in de diepte van de oceanen waar de absolute stilte heerst. Dolphin Meditation is een fantastische muzikale begeleiding voor diepteontspanning. Uitgebalanceerd en gecentreerd verdwijn je in de diepte van je innerlijke schoonheid. ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Essential Meditation Patrick KellyEssential Meditation is selectie van muziek gehaald van diverse (meditatie) CD's. Patrick Kelly bewijst met Essential Meditation dat niet alleen een uitstekende artiest is, zijn Window On The Soul staat de afgelopen jaren in verschillende top 50 lijsten, maar ook ee..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Peace Of Mind
-25 %
Fridrik Karlsson Peace Of MindMuziek die innerlijke rust en een betere concentratie bevordert. Het is gebleken, dat door stress de creatieve en besluitvormende mogelijkheden van onze geest geblokkeerd raken, met als gevolg dat we niet in staat zijn op de beste manier te handelen. De muziek op deze C..
€14,99 €19,99
Excl. BTW:€12,39
Holistic Meditation Kevin HartnettHolstic Meditatie helpt u te ontspannen na een drukke dag op het werk, zorgt dat uw hoofd leeg wordt bij meditatie. Natuurgeluiden zijn zacht en daardoor niet storend op de achtergrond aanwezig. Zoals het de tekst op het hoesje zegt: Take time to reflect, explore an..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Merlino
Inner Path 2 MerlinoInner Path 2 ontspant uw lichaam en geeft rust. Uw bewustzijn richt zich naar binnen, naar uw essentie. Vier lange tracks gebaseerd op kosmische klanken, zang met zachte fluit-melodieën geleiden u naar the plek van stilte in onszelf. Een fijne cd voor Meditatie en Yoga.Tracklist ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Jonathan Goldman Holy HarmonyDeze CD vertolkt de kringloop van het water, met o.a. Tibetaanse klankschalen, bamboefluiten en gongs. Deze muziek is een ideale begeleiding bij meditatie, energiewerk en healingwerk, aangezien alle instrumenten exact zijn gestemd naar de planeettonen volgens Hans Cousto..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Llewellyn
Journey To The Angels LlewellynOp deze muziek kunt u wegdromen in een tijdloze sfeer, of de meditaties volgen (in het ingesloten boekje) die Christine Asstell voor deze muziek schreef. Ga mee op reis naar de Engelen... Tracklist Journey To The Angels Llewellyn:At The Golden GatesGuardian AngelPeacef..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Journey To The Temple LlewellynEigenlijk waar het meesterproject van David Naegele ophoudt, gaat Llewellyn gewoon verder met dezelfde geluidstechnieken, die David Naegele gebruikt heeft. Maar Llewellyn wil ook nog een reis door de 7 chakra's maken met deze meditatieve CD. Deze CD is een goede aanvul..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Merlino
Merlino Inner PathInner Path van Merlino een meditatieve CD (met o.a. zacht stromend water) die je lichaam helpt te ontspannen en de geest tot rust brengt. Inner Path helpt je naar binnen te keren. Voel je ware wezen met behulp van Inner Path van Merlino en gebruik deze muziek bij meditatie, yoga en..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Ashi
Sacred Space AshiPrachtige chants en mantras in het Sanskriet met diepe etnische ritmes en instrumenten uit de gehele wereld maken van iedere ruimte een tempel van rust. Heerlijk voor een ontspannende meditatie of yoga-sessie.Tracklist Sacred Space Ashi:01 Deep Aum 7:5702 Divine Calling 5:3403 Sacre..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Temple In The Forest David NaegeleDeze CD is nog steeds uniek in zijn kwaliteit. Water, vogels en een zuivere klank van een piano-vleugel zijn tot een eenheid samengebracht. Er is weinig goede kwalitatieve Meditatieve muziek. Vandaar dat er veel meer Healing-CD's zijn. Maar hier is weer een topper! ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Abi Linden
Abi Linden Lightness Klanggeschichten, Atmosphären und Melodien zum Meditieren und Nachfühlen von Abi Linden.'Lightness' vermittelt das Gefühl von bleibender Schönheit und schafft einen offenen Raum für Leichtigkeit und tiefen Frieden. Über einer sich wandelnden Klangatmosphäre mit sanftem Vokalgesa..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 13 van 13 (1 pagina's)