Menu
Winkelwagen

ONITANI Seelen-Musik

ONITANI Seelen-Musik.

Alle CD's (muziek / music) van ONITANI Seelen-Musik vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van ONITANI Seelen-Musik.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: ONITANI
ONITANI Angel By Your SideLichte, hemelse wezens laten zich zien in de prachtige geluiden van ONITANI Healing Music. Ze openen het hartveld, fluisteren liefdevolle berichten aan je, ingesloten in woorden van de ziel en hun hoge swingende energie toont je je prachtige manier. Roep ze in je hart en ze..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Merk: ONITANI
ONITANI Healing-Musik Different WorldsSinds het begin der tijden vibreren trillingen door ons universum. Van de eeuwigheid voor deze huidige tijd hebben de geluiden ons nu bereikt en andere-wereldse boodschappen raken ons wezen. Deze CD is gemaakt in verbondenheid met deze werelden. Tino, Bettina me..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Merk: ONITANI
ONITANI Seelen-Musik Auf den Spuren von Mutter MariaMoeder Maria wordt weerspiegeld in ieder van ons als de oermoeder. Haar beschermende aard en helende energie leeft in ieder van ons. Ze ondersteunt ons als we haar daarom vragen met haar liefdevolle helende energie en wijst ons de weg. Maar ze is o..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
ONITANI Seelen-Musik Avatar Connection Die kosmische BlaupauseJe bent een wezen namens twee werelden. "Ik ben je blauwdruk, ik ben licht en gezond en verdiept wezen. We zullen je helpen de beklimming te voltooien en de nieuwe wetten in je dromen aan je uitleggen. Je gaat onze stemmen steeds bewuster..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Erde, Feuer, Luft und WasserIn harmonie met de elementen krijgen we een diepe verbinding met de natuur en intuïtieve toegang tot het potentieel van de elementaire krachten. Samen met de ervaren sjamanen Antara Reimann en Peter Eckel vertalen de geluidskunstenaars ONITANI deze en..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Im Feld der HeilungAscentiecodes van Arcturus! Je bent altijd veilig in kosmische liefde, en je geboorterecht in deze incarnatie is genezing. Laag op laag genezing kan beginnen als de ascentiecodes zich ontvouwen in de gechannelde soulmuziek en je persoonlijke vibratie veelvoudi..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
ONITANI Seelen-Musik Kosmische SternensaatVan sterrenzaden hebben we ooit de sterrenstelsels gemaakt. Het is de oorspronkelijke substantie van al het zijn en wordt weerspiegeld in onze ziel. De helende, interstellaire klanken van deze cd herinneren ons aan onze kosmische verbinding en voeden deze. O..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Kosmischer SternenstaubWe bevinden ons in een tijd van ontwaken, staan ​​aan de poort naar een nieuwe dimensie waarin een nieuwe zelf opkomt. De opbeurende klanken van deze cd worden gedragen door de magie van de sterren en het licht van de regenboog en wekken ons wakker uit een..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Merlin Die Weisheit des SeinsDe grote druïde Merlijn heeft mensen altijd gefascineerd en begeleid op hun spirituele pad. Het staat voor vertrouwen in de eigen krachten en de waarheid van het eigen hart - eigenschappen die vandaag de dag nog steeds essentieel zijn als we in onsze..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Merk: ONITANI
ONITANI Seelen-Musik Time To DoTracklist ONITANI Seelen-Musik Time To Do:Time to do 25:00Total Time: 00:25:00..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Merk: Onitani
Onitani Sound of BeautyMet "Sound of Beauty" kun je ontspannen, genieten van het moment en jouw schoonheid op een unieke manier ervaren. Gedragen door de zachte geluiden laat je het dagelijkse leven even achter je. Laat je omhelzen door de muziek en laad jezelf op met de lichtheid. Of het nu gaat om..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Merk: Onitani
Onitani The Spirit of OMONITANI maakt muziek die in verbinding staat met het universum. Op The Spirit of OM wordt de helende kracht van OM aangesproken, waardoor diepe meditatie mogelijk wordt en de luisteraar een prachtige energie kan ervaren. Het balancerende geluid van OM, de bekende heilige lett..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Merk: Onitani
Onitani Transformation - Im Klangfeld der HathorenGechannelde meditatiemuziek om lichaam, geest en ziel te versterkenTracklist Onitani Transformation - Im Klangfeld der Hathoren:01Transformation - Im Klangfeld der Hathoren 00:45:00..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
1 - 15 van 15 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie