Menu
Winkelwagen

Slaapmuziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Deuter
Deuter East Of The Full MoonEast of the Full Moon geeft de stemming van de nacht weer diep in de woestijn van New Mexico waar Deuter, zoals hij zelf beschrijft, een kluizenaarsleven leidt: de stilte en zijn liederen die gehoord worden als de menselijke geest in slaap is in zijn droomwereld. En deze ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Guided Meditation For Sleep Eng Ian Cameron SmithDe Engelse therapeut Simonette Vaja heeft een CD ingesproken, met als doelstelling om u een optimale nachtrust te bezorgen. De CD is alleen in de Engelse taal opgenomen. Een vertaling is niet gepubliceerd. De CD heeft 3 tracks. Op track 1 stelt Simone..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Llewellyn
Journey To Our Dreams LlewellynDeze CD is door Llewellyn speciaal gecomponeerd voor het dromen. De CD is op gebouwd uit vier gedeelten: Deel 1: helpt je lichaam te relaxen, Deel 2: meer ontspanning en het loslaten van de dag, Deel 3: hier komen de eventuele dromen los, Deel 4: dromen..... Ontdek dez..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Keeper Of Dreams Philip ChapmanDeze CD duurt helaas maar 37 minuten. Maar dan slaapt u waarschijnlijk al.Tracklist Keeper Of Dreams Philip Chapman:01 Wisdom02 Fairy Dance..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Midori
Midori SleepMaar u kunt deze vrolijke slaap cd ook gebruiken om lekker van te genieten. Er zijn 4 fases van slapen:1e fase: Een lichte slaap, net nadat u ingedut bent.2e fase: Een diepe staat van slaap, waarin onze ademhaling zachter wordt.3e fase: Een nog diepere slaap, waarin we steeds dieper gera..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Kevin Kendle
Pure Dreaming Kevin KendleKevin Kendle is één van de meest technisch begaafde muzikanten op het label van New World Music. Hij bespeelt vele instrumenten, die gezamenlijk voor een wegdromend sfeertje zorgen. Het 'wegdromen', dus met je gedachten in het 'niets' zijn, gaat voor deze muzikant het beste..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Paul Lawler
Sleep Easy Paul LawlerZachte en plezierig indringende muziek met hier en daar wat natuurgeluiden. Werkt zeer ontspannend en kan helpen bij het in slaap vallen. Maar volgens ons is dit Sleep Easy ook wel geschikt voor meditatie en massage...Tracklist Sleep Easy Paul Lawler:01 Floating02 Images03 Deep..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie