Menu
Winkelwagen

Karunesh

Karunesh.

Alle CD's (muziek / music) van Karunesh vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Karunesh.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Karunesh
Karunesh Colors of the EastDit Colors of the East (sept. 2012) world fusion album van Karunesh weerspiegelt de magie en wonderen van India zoals hij die heeft ervaren tijdens zijn reizen door dit fascinerende land. Stap een wereld van mystiek en spiritualiteit binnen en beleef een muzikale reis van ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Karunesh
Karunesh Heart Chakra MeditationDeze meditatie is bijzonder geschikt om het hartchakra te reinigen. Deze meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven. Vanuit het hartchakra staat men in contact met de andere chakra's, zodat..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Karunesh
Karunesh Heart Chakra Meditation 2 Coming HomeDeel twee van één de meest bekende Heart Chakra Meditations CD's ter wereld. Karunesh heeft deze meditatie opgebouwd in 7 fases. In het boekje staat een korte (Engelstalige) uitleg met afbeeldingen van de verschillende fases. Karunesh: "This meditation c..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 3 van 3 (1 pagina's)