Menu
Winkelwagen

Fridrik Karlsson

Fridrik Karlsson.

Alle CD's (muziek / music) van Fridrik Karlsson vind je hier handig in één overzicht bijelkaar, geniet van de prachtige muziek van Fridrik Karlsson.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Fridrik Karlsson Celtic SunsetMuziek geinspireerd door Keltische tradities. Fridrik maakt gebruik van keltische fluit, slagwerk en gitaar. Laat u eens verrassen. Tracklist Fridrik Karlsson Celtic Sunset:01-celtic sunset02 faraway place03 celtic inspirations04 spirit flight05 the old town06 in the me..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Chillout HeavenMuziek die de sfeer creëert voor de ultieme chillout ervaring. We hebben dus iets nodig om balans en/of rust in ons leven te krijgen zodat we niet gestrest raken. Deze meesterlijke CD van Fridrik Karlsson kan u hierbij helpen. Het mooie van deze CD is dat deze ook doo..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Good MorningDe manier waarop we onze dag beginnen, bepaalt ook voor de rest van die dag onze resultaten. De muziek op deze CD is geschreven om de innerlijke energie los te maken, waardoor er een positieve en levendige energiestroom in het hele lichaam ontstaat. Tracklist Fridrik Kar..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Harmonious LivingMuziek die een diepe ontspanning en een betere nachtrust bevordert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en onze lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in volledige harmonie ve..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Magical AtmosphereMuziek om een magischere atmosfeer te creëren. De muziek op deze CD is vooral gecomponeerd om een atmosfeer van ontspanning en vrede te creëren in de ruimte waarin de muziek te beluisteren is. 'Magical Atmosphere' is het meest vergelijkbaar met Total Balance. Een d..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Magical CrystalsVoor de muziek op deze CD heeft Fridrik zich laten inspireren door de power en magie van edelstenen. Laat een weldadige rust over u komen wanneer u naar deze CD luistert. Opnieuw een meesterwerkje van de IJslandse muziekant. Tracklist Fridrik Karlsson Magical Crystal..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Peace Of MindMuziek die innerlijke rust en een betere concentratie bevordert. Het is gebleken, dat door stress de creatieve en besluitvormende mogelijkheden van onze geest geblokkeerd raken, met als gevolg dat we niet in staat zijn op de beste manier te handelen. De muziek op deze C..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Total BalanceMuziek die het evenwicht bevordert tussen verstand, lichaam en geest. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en onze lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in volledige harmonie verk..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fridrik Karlsson Total ChiloutDe opvolger van Chillout Heaven, een prachtige relax-CD. Steek de kaarsjes maar aan en creëer een geweldige sfeer aldus Fridrik. Tracklist Fridrik Karlsson Total Chilout:01 Late Evening Chill02 Summer Wind03 Relaxing At The Beach04 Beach Bar Chill05 Chilling By The Sea0..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Pure Enchantment Philip ChapmanPure Enchantment is tegelijk ontspannend en betoverend. U zult deze muziek als een zachte therapie ervaren die ervoor zorgt dat een staat van rust en kalmte terugkeert en die zorgen en onrust verjaagt. Het gebruik van veel violen is voor Philip heel belangrijk. Met de ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Pure Healing Stephen RhodesZacht en melodieuze pianomuziek met meerdere instrumenten. Deze opname wordt gezien als de opvolger van "Music for healing". Puur warmte! Wat deze man uit zijn handen kan toveren is puur muziek, gericht op onze hartchakra, wat bij ons een blij gevoel en warmte geeft. Zijn ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: John Keech
Pure Meditation John KeechJonh heeft Pure Meditation al eens eerder uitgebracht met de titel: "Desert dreaming". Pure Meditation zou prima geschikt zijn als achtergrondmuziek voor een geleide meditatie of voor het doen van visualisaties. Track 1 laat je even wennen aan de muziek en vanaf track 2 kri..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Pure Peace Llewellyn and Kevin KendleDe Canon in D majeur (volledige Duitse titel: Kanon und gigue in D-Dur für drei Violinen und Basso Continuo) is het beroemdste stuk van de componist Johann Pachelbel. De Canon in D is de enige canon (=letterlijk: meerstemmige compositie) die Pachelbel geschreven ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Pure Relaxation LlewellynAls we naar deze Pure Relaxtion van Lewellyn luisteren, horen we een meester op het gebied van New Age muziek aan het werk. Deze CD is een goed vervolg op van één van zijn meesterwerken en één van onze meest verkochte CD's: Aromatherapy, Het verschil is natuurlijk een andere..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: John Keech
Pure Serenity John KeechPure Serenity is de tweede CD van John Keech in de Pure Serie. Zijn eerste CD is "Pure meditation". Dit Pure Serenity heeft een iets hoger tempo dan zijn vorige CD.John zou het liefst de hele dag door willen spelen. Als zijn handen beginnen te werken, dan stroomt zijn energie..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Pure Tranquillity Stephen RhodesStephen Rhodes heeft zich laten inspireren bij het maken van deze CD door de schoonheid van de natuur en de onze innerlijke wijsheid. Relax, luister en laat u meevoeren. Stephen Rhodes heeft 2 CD's gemaakt voor de 'Pure'-serie: 'Pure tranquility' en 'Pure healing'. Be..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 16 van 16 (1 pagina's)