Menu
Winkelwagen

Michel Pepe

Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Beaute InfinieBeaute Infinie is een levendig eerbetoon aan de oneindige schoonheid van onze prachtige planeet Aarde, die ons algemeen welzijn het kostbaarst is. Ontdek een oogverblindend en suggestief muzikaal werk, dat tot onze ziel spreekt en ons met dankbaarheid en verwondering opnieu..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Harmonia CelestaHarmonia Celesta is het derde meesterwerk van Michel Pepe en Logos samen. Harmonia Celesta onthult op geniale wijze een muzikale versmelting van heilige klanken met de grenzeloze, hemelse sferen. Volgens Michel Pepe een opmerkelijke CD die ons een voorproefje geeft van de..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe L Archange du SoleilHemelse klanken, je waant je in een heilige tempel. Archange du Soleil van Miche Pépé is een ode aan Aartsengel Michael en de Engelenwereld. Een heilige reis tussen Hemel en Aarde. Stralende muziek vol met licht en liefde die het hart van een ieder kan raken. Met kris..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Cascade FeeriqueDeze cd is een magische reis waar de elfen van de natuur kunt voelen. Een eerbetoon aan de "spirits of the elements". Zachte dromerige muziek, zangklanken brengen je helemaal tot rust en bijna in een andere dimensie. Michel Pepe heeft met dit Michel Pepe La Cascade Fee..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Foret d'EdenIn september 2017 verscheen deze cd van Michel Pepe. Inmiddels hebben wij al vele exemplaren in onze winkel verkocht. Heerlijke muziek die je vast veel ontspanning brengt. Michel heeft zich op La Foret d'Eden laten inspireren door de Flora en Fauna en wil je met deze cd de..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Montagne SacréeVoorbij de horizon worden we opgewacht door de Heilige Berg, die we muzikaal ascenderen met een inwijdingsreis, waarin we ons wezen en de bron van het leven moeten vertrouwen. Nogmaals betovert Michel Pepe ons met zijn tijdloze en sublieme composities die ons tot diepe ..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Purete de l’EspritDe cd La Purete de l'Esprit van Michel Pepe is een muzikale reis naar ons centrum, het innerlijke "zijn" een heilige essentie. Serene klanken geven energie en vrede. Ervaar deze bijzondere plek van de menselijke ziel van schoonheid en wijsheid. Alweer zo'n prachtige ..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Lumiere des Anges Rijkelijk geïnspireerd door de energie van de engelenwerelden, neemt Lumière des Anges (Licht van Engelen) ons mee naar deze prachtige Wezens van Licht die ons met liefde begeleiden bij onze manier van leven. Laat je voorbij ruimte en tijd meevoeren door een hemelse muz..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Michel Pepe Magnificence
Nieuw
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe MagnificenceMagnificence' is een prachtige compilatie die een selectie van de mooiste muzikale werken van Michel Pépé van 2016 tot 2023 samenbrengt (inclusief een bonustrack gecomponeerd in 2023). Ontdek een rijke en heldere nieuwe Best Of van deze productieve artiest, die al jaren wordt..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Natura MysticaNatura Mystica is een muzikale zoektocht naar onze eigen mystieke natuur, waar de liefde, licht en harmonie uit ontspringt. Michel Pépé heeft met Natura Mystica ons een majestueus en unieke cd gebracht. De rijkdom van zijn orkestraties en de schoonheid van de melodieën verb..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Ocean de LumiereTracklist Michel Pepe Ocean de Lumiere:L'Odyssee Merveilleuse 6:02Horizons Infinis 4:21Les Beautes d’Atlantis 5:33Dauphin d'Amour 6:38Llle Feerique 5:00Au Coeur de l'Immensite 5:11La Lumiere des Coraux 5:15Le Reve de la Sirène 5:11Splendeur Oceane 5:27L'Appel de la Balein..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe Offrandes - Best of Michel Pepe 2008-2015Tracklist Michel Pepe Offrandes - Best of Michel Pepe 2008-2015:Myriades de Lumiere (Le Chemin du Nirvana) 5:41Eternelle Gratitude (Elixir d Amour) 4:49Vision de lAme (Natura Mystica) 4:15Beaute Elfique (La Cascada Feerique) 5:57Divin Nectar (L Ar..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe SérénitéMet dit album "Sérénité" (Serenity), nodigt Michel Pépé ons uit om een prachtige interne reis te maken waar je wijsheid en vrede kunt vinden, dit in totale harmonie met de natuur. De schoonheid die de muziek uitstraalt brengt je in het hier en nu. Dit is wederom puur genieten. In..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Michel Pepe
Michel Pepe La Vallee Celeste La Vallée Céleste' is een uitnodiging tot de sereniteit en om het heilige licht van onze innerlijke zon uit te stralen, die leven ademt en uitgaat van ons hart. Michel Pépé biedt ons hier een muziek van onmetelijkheid, die met verrukking herinnert aan de diepe vreugde w..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1 - 14 van 14 (1 pagina's)