Menu
Winkelwagen

Sarva-Antah

Merk: Sarva-Antah
Mantras From Tibet Om Tara Sarva-Antah3 opnamen van de OM-Tara-mantra. Songbook in 5 talen, waaronder Nederlands. Om Tara is het succesvolle vervolg op het album Mantras from Tibet. De cyclus van deze opname brengt rust voor lichaam en geest; u kunt diep in meditatie en eindigt met een viering.Track..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Sarva-Antah
Mantras From Tibet Sarva-AntahVajra Guru en Om Mani Padme Hum mantra. Twee lange Tibetaanse mantras met stijl en inspiratie, begeleid door een modern instrumentarium. Het boekje bevat uitgebreide informatie in Engels, Duits, Nederlands en Frans over de betekenis van de mantras.Tracklist Mantras From..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Sarva-Antah
Mantras From Tibet Vijaya Devi and Om Ama 2cd Sarva-AntahVijaya Devi en Om Ama Rani Mantra. Dit dubbelalbum geeft bijna 2 uur lang prachtige, sublieme en compleet verrukkelijke gezangen.Wanneer jeu de aard van de mantras ontdekt, zul je dat kunnen beamen omdat het mantras zijn voor Healing en voor e..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Sarva-Antah
Medicine Buddha Mantra Sarva-AntahDe Medicine Buddha mantra is een krachtige mantra die kan helpen bij ziektes en negatieve gedachtes, mits gezongen in diepe concentratie en met de juiste bedoelingen. Het ondersteunt het gebruik van medicijnen en onze eigen helende krachten. Er zijn zeven helende Bo..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie