Menu
Winkelwagen

Stefan Machka

Stefan Machka Grundton A Die Intuition starken Visionen entfaltenDe onaards mooie, delicate en warme tonen van de bergkristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Op basis van de basisfrequentie A helpen ze problemen op het gebied van Intuïtie versterken, visioenen ontwikkelen. Hierdoor zijn z..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton C Halt und Stabilitat in sich selbst findenDe onaards mooie, delicate en warme tonen van de bergkristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Op basis van de basisfrequentie C aarden ze en helpen ze problemen op het gebied van kracht en zelfvertrouwen op te lossen. Hierdo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton DDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Het geluid van deze CD is gebaseerd op de fundamentele frequentie D, die het basisvertrouwen versterkt en helpt bij het oplossen van problemen rond partnerschap en levens..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton FDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. De geluiden van deze CD zijn gebaseerd op de fundamentele frequentie F, die het hartchakra aanpakt en helpt bij het oplossen van problemen met betrekking tot liefde en ba..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Stefan Machka Grundton GDe bovennatuurlijk mooie, zachte en warme tonen van de kristallen klankschalen zijn iets heel bijzonders. Het geluid van deze CD is gebaseerd op de fundamentele frequentie G, die de geest kalmeert en helpt bij het oplossen van onderwerpen met betrekking tot expressie en commu..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 5 van 5 (1 pagina's)