Menu
Winkelwagen

Tim Vogt

Tim Vogt Harmony of Life
Nieuw
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Harmony of Life Diepe en emotionele muziek in 432 Hz trillingsfrequentie die je ziel raakt. Voor diepe ontspanning, yoga & meditatie. Ieder van ons draagt een unieke energie in zich, vergelijkbaar met een melodie die bestaat uit de klanken van onze ziel. Deze unieke melodie resoneert zowel ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code 3CD Set. CD1: Buddha Code Volume 1De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepg..
€52,99
Excl. BTW:€43,79
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Solfeggio Frequencies by Buddha CodeAlles is energie en is verbonden met onszelf, ons lichaam en ons energiesysteem en de hele kosmos. We zijn energiewezens die kunnen resoneren met verschillende frequenties. Dit kan diepgaande processen in ons op gang brengen. Met name de Solfeggio-frequen..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Flutes of Shamans by Buddha CodeDuizenden jaren lang hebben de geluiden van sjamanistische fluiten en trommels mensen begeleid op hun spirituele reis. Wanneer de fluitklanken de stem van de natuur vertegenwoordigen, samen met de drums als de hartslag van de aarde, kan er een diepe verbindin..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code ZEN
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code ZENMet Buddha Code Zen gaat de muzikale reis van mindfulness verder. Alle nummers zijn gecomponeerd in 432Hz en nodigen uit tot diepe ontspanning met rustige pianomelodieën, diepe sferische klanken begeleid door strijkers en fluitinstrumenten. Zen gaat over het ervaren van het h..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha Code
Nieuw Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Sounds of Sirius by Buddha CodeSirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en wordt in veel spirituele tradities geassocieerd met energieën van transformatie, verlichting en spirituele groei. De "Sounds of Sirius" werden gecreëerd in deze speciale energie. Ontdek de sferische klank..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code Volume 4
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Vol. 4 Op Boeddha Code Volume 4 draait helemaal om de energie van aankomst, die in de liedjes tot uiting komt door de verscheidenheid aan geluiden. Deze verscheidenheid aan geluiden, gedragen door warme melodieën en diepe trillingen, is bedoeld om de haven van het leven te verte..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 3. De melodieën van Buddha Code Vol. 3 worden gekenmerkt door hun bijzondere lichtheid, die tegelijkertijd wordt gedragen door een diepe kracht - als een kolibrie die zich met zijn krachtige en snelle kleppen gemakkelijk door de lucht beweegt. Met dit album willen we mens..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 2. De reis van de "sleutels tot mindfulness" gaat verder: With Buddha Code Vol. 2, het tweede deel van de serie meditatiemuziek. Geïnspireerd door een jaar van transformatie en verandering, wordt de kleurrijke diversiteit van het leven, met al zijn facetten, weerspiegeld ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Tim Vogt Buddha Code Volume 1
Bestseller
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code Volume 1.De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepgewortelde meditaties, zod..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 10 van 10 (1 pagina's)