Menu
Winkelwagen

Osho

Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Chakra Breathing Meditation (No Music Yet) Deze actieve meditatie maakt gebruik van diepe, snelle ademhaling en lichaamsbeweging om bewustzijn, vitaliteit en stilte te openen en te brengen in elk van de zeven chakra's en dus in je leven. De begeleidende muziek en bellen onderste..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Chakra Sounds Meditation (No Music Yet)Deze meditatie maakt gebruik van vocale klanken om de chakra's of energiecentra te openen en te harmoniseren, terwijl ze bewust worden. Het kan je in een diepe, vredige, innerlijke stilte brengen, hetzij door je eigen vocale geluiden te mak..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Dynamic Meditation (No Music Yet) Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, diepgewortelde patronen in de bodymind die iemand in het verleden gevangen houden, te doorbreken en de vrijheid, het getuigenis, de stilte en de vrede te ervaren die achter die ge..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Gourishankar Meditation (No Music Yet)Osho zegt dat als de ademhaling correct wordt gedaan in de eerste fase van deze meditatie, de koolstofdioxide die in de bloedbaan wordt gevormd, je een hoog gevoel zal geven als Gourishankar, Mt. Everest. Deze 'high' wordt meegenomen in de v..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Kundalini Meditation (No Music Yet)Deze meditatie kan het beste bij zonsondergang of in de late namiddag worden gedaan. Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fasen helpt het rotsachtige wezen te "smelten", overal waar de energiestroom onderdru..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho No-Dimensions Meditation (No Music Yet)Deze actieve centerende meditatie is gebaseerd op soefi-technieken, verder ontwikkeld en uitgebreid door Osho. Gebruikmakend van de ademhaling en een reeks gecoördineerde lichaamsbewegingen gevolgd door wervelingen, wordt je energie gecentr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Osho
Osho Meditaties Osho Whirling Meditation (No Music Yet)Wervelen is een oude soefi-techniek. Terwijl je hele lichaam in beweging is, word je je bewust van je hele wezen, de toeschouwer in het centrum, die niet beweegt. Je leert een ongeïdentificeerde getuige te zijn in het midden van de cycloon. Werv..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 7 van 7 (1 pagina's)